• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Uzan ve Ahmet Hakan'dan Twitter'da küfürlü kavga

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Cem Uzan ve Ahmet Hakan'dan Twitter'da küfürlü kavga
Türkiye'den kaçarak Fransa'da lüks bir hayat yaşayan Cem Uzan, Hürriyet yazarı ve Tarafsız Bölge sunucusu Ahmet Hakan'a Twitter'dan hakaretler yağdırdı. Ahmet Hakan'ın buna cevabı da aynı sertlikte oldu.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...Ahmet_Hakan_dan_Twitter_da_kufurlu_kavga.html
cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 30 Eylül 2015 Çarşamba

555.jpg

AKP döneminin ilk yıllarında Doğan Grubu ile büyük sorun yaşayan ve Yolsuzluk suçlamasıyla Yurt Dışına kaçmak zorunda kalan Cem Uzan, Twitter'dan Ahmet Hakan'a ağır sözlerle yüklendi.

Uzan, "Bak Ahmet Hakan denen pislik. Seni benim elimden o pislik patronun Aydin Dogan bile kurtaramaz. Ahmet Hakan seni nasil sabahin 5inde Ankara da sevgilinin sicak koynundan polise aldirip savciliga ifade vermeye goturttum. HATIRLADIN MI? Kosende bana karsi patronun Aydin'in tetikciligine soyunmussun. Boyunu asan islere karisma. Bunlar belediye avantalarina benzemez hirsiz.

Ahmet Hakan; Sikiysa CNNde patronunla birlikte karsima gelin Serefsizler. Yayin masraflarinizi karsilarim. Patronun isterse pijamayla gelsin. Allah A.Doganin kelepcelendgi gunu gormeyi nasip etsin.Bana yaptigi santajlar icin defalarca belgeleriyle savciliga suc duyurusunda bulundum."

İfadelerini kullanırken Ahmet Hakan'ın cevabı aynı sertlikte oldu.

Ahmet Hakan, "Sen tayyip erdoğan'a "Allah'sız" diye bağırmıyor muydun? ne çabuk geri vitese taktın? yavşak pislik. memlekete giremeyen kriminal yavşak. Baban, kardeşin nerede lan senin? paris'e kaç para kaçırdın? gelmiş geçmiş en sevimsiz hırsız. Hikmetyar'ın önünde diz çöken tayyip erdoğan" diye yayın yapıyordun utanmaz arlanmaz. şimdi de ak trollerle iş mi tutuyon? Seni şanzelize'ye kadar kovalarım ve hiçbir fransız elimden alamaz lan seni. hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza." ifadelerini kullandı.

1.jpg

2.jpg
3.jpg

bu herifin aydin doganla derdi ne acep? ne santaji cok merak ettim :KK53: pisliginde bogulsun

Ayy hiç güleceğim yoktu iyi geldi :KK70::KK70:
Yalnız yakışmışlar birbirlerine :KK53: al birini vur Ötekine
devamını merakla bekliyoruz :KK69:

son tweetide ben ekleyeyim:)
qSfv-uXB_bigger.jpg
ahmet hakan ‏@ahmethc 1 sa.1 saat önce
hak ettiğin cevapları hak ettiğin üslupla aldın... hadi şimdi uza. @UzanCC

114 retweet361 favori

bu arada cemde kendi tweeterında devam:)
Gi1oeFJc_bigger.jpg
Cem Uzan ‏@UzanCC 15 sa.15 saat önce
Fatih Altayli, Turkiye tarihinin gelmis gecmis en hirsiz, en yalanci sozde gazetecilerinden biridir(Ertugrul Ozkok serefsizinin talebesidir)

Ne mal olduklarını dökmüşler ortaya sonunda :KK57:
Sık sık nereye kadar dimi ama böyle bi yerden patlıyor işte :KK53:
herkes üslubuyla kendini belli ediyor evet

mesela sayın cumhur başkanımız tepki veren şehit babalarına karakteri bozuk demişti
bir vatandaşa ananı da al git vb gibi gibi
bu durumda onun ne olduğu ortaya dökülmüş oldu?

Ahmet Hakan dönek filan ama niye herkes ona yükleniyor.
Ben bazı yazılarını beğeniyorum. Adam çalmış mı çırpmış mı ne yapmış?
Karşısında ki kim peki tescilli dolandırıcı.
Seviyesiz bir tartışmada usluplarda bu şekilde olur ben cok görmüyorum.

Ahmet Hakan dönek filan ama niye herkes ona yükleniyor.
Ben bazı yazılarını beğeniyorum. Adam çalmış mı çırpmış mı ne yapmış?
Karşısında ki kim peki tescilli dolandırıcı.
Seviyesiz bir tartışmada usluplarda bu şekilde olur ben cok görmüyorum.
bende ahmet hakanı beğenirim. yazılarını severek okuyorum

bende ahmet hakanı beğenirim. yazılarını severek okuyorum

Hatta geçen gün bir yazısında dönekliğini anlatmış adam. Hak verdim doğrusu bana mantıklı geldi açıklamaları da.
Yazdıkların da aşırılık yok, hakarete de rastlamadım. Düşündüklerini söylüyor.
Sabah gazetesi de direkt kendisini hedef alıyor, akpliler de. Anlamadım var bir karın ağrıları besbelli ki. Adeta bu ada mı bitirmeye and içmişler gibi dört koldan saldırıyorlar. Yani küçümsemek için söylemiyorum ama alt tarafı bir köşe yazarı ne biliyor olabilir ki herkes bu kadar tehditkar.

Aslında yaptığı yanlışı anlayıp ondan dönmekte bir meziyettir

bu adamı yine de sevmiyorum ama efendi gelirdi üslubu

bu tartışmayı fitilleyen uzan körükleyen de o bariz bir biçimde belli

Aslında yaptığı yanlışı anlayıp ondan dönmekte bir meziyettir

bu adamı yine de sevmiyorum ama efendi gelirdi üslubu

bu tartışmayı fitilleyen uzan körükleyen de o bariz bir biçimde belli

Ama adamın üzerine çok geliyorlar son günlerde. Bunalmış belli ki
Neyse yaa bende avukatı gibi oldum :D:D tanımam etmem Ahmet Hakanı

Back
X