cem karas a revizyon ameliyati olan varmi

sevgipek

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
9
1
35
Kizlar ben ueni üye oldum haftaya izmir ekolde cem karasa revizyon ameliyati olucam kulagimdan kikirdak alip burnuma koyucakmis daha once buna benzer amwliyat olanlar varmi yada cem karas a ameliyat olan varmi cok korkuyorum

Pazartesi oldum. Şimdilik iyi gidiyor ama önümüzde ki pazartesi alçı çıkınca belli olur her şey :)

Yok başkası yapmıştı. Kıkırdak koyucam dedi narkoz geçince ilk işim kulaklarımı yoklamak oldu o kadar ki defalarca yerlerindeler mi diye baktım korkudan :) Ama gerek kalmamış bende o yüzden almamış :)

Pazartesiyi iple çekiyorum ama :)

Bende çarşamba yi iple cekiyorum; ) benim kulagimin kikirdagi gitti ama gitsin gözüm yok ama kikirdak kayiyo eriyo falan diyolar ondan korkuyorum onceden yaptirmis kimse yokmu yaa ben catliycam meraktan

Canm ciktimi alcin sonuctan memnunmusun

Canm ciktimi alcin sonuctan memnunmusun

Çıktı sonuçtanda memnunum ama sürekli iltahap gibi akıntım var hala.. Hafifte bu masaj yap dedikleri yerde hala ağrı.. Normal bir süreçmiş baktım her yerde :/ Zor bir süreç sağlık için olmadıktan sonra kimse sırf görünüşü için estetik yaptırmamalı bence...

Bende iltihap falan yok ama cok assada dusuk ve kutuk gibi olmus ve hala hafif sola kayik duruyo dunya basima yikildi resmen duzelir zamanla diye kendimi avutuyorum dördüncü ameliyata cesaret edebilirmiyim bilmiyorum aynaya bakmak istemiyorum

Ben hala acısı ile ilgileniyorum ilk etapta :) Sende hiç acı yok mu yahu? Masaj yap diyor burnuma ama çok acıyo dokununca :/

Aci esigim yuksek galiba kolay kolay canim yanmaz benim ama senin sekli yüzünden kafayi yemek uzereyim sence sisliklerbindikce ucu kalkarmi?

cem karas için estetik ameliyatları kötü diyorlar okuduğum kadarıyla son zamanlarda ona ameliyat olan varmı ?

Kızlar aklınız varsa Cem Karasa olmayın. Çok övdüler diye özellikle onu tercih ettim, ilk ameliyatımı ona oldum ve artık aynaya bakamıyorum fotoğraf makinalarından kaçıyorum. Üzerine bir aile dostmuza revizyon oldum eskisinden iyi şuan ama kendisinin yaptığı hatalar kesinlikle düzelmedi. Memnuniyetsizlikten kendisine gittiğimde ben bu burnu bir daha ellersem daha kötü olur yapmam revizyon cevabını vermişti. Size sorarım bunu diyen doktora nasıl güvenilir. Kesinlikle hiç ilgilenmiyor. Arkdasımın burnunda başarılı olmuştu ama benim benim hayatımı kararttı.

Eski burnunuz da nefes sorununuz varmiydi? Bende Cem karasa gitmeyi düşünüyordum .

Nefes sorunuyla gidip daha da nefes alamaz hale geldim. Bu kadar kötülemek de istemiyorum çünkü ben de tavsiyeyle gittim ama gercekten hayatım mahvoldu. Kendimi beğenirdim ameliyat olmadan öncede artık fotoğraf makinası görünce kaçıyorum sivri uclu aşırı kavisli uzun ve yamuk bir burun. Bir burun deliği ve kanadı tamamen çökük hale geldi. Kulağımdan kıkırdak alınıp çökük yere ekledi başka bir doktor. Ama ne yazıkkı asimetri çözülmedi hala. Cem bey için bir daha düşünün lütfen benim yaşadığım özgüven sıkıntısını başkası yaşasın hiç istemem

Çok geçmiş olsun ya benim de çevremde tanıdığım 3 kişi ameliyat oldu hemde şekil olarak çok aşırı sorunlu burunlar nefes problemi olan burun lar ameliyat sonrasi gercekten duyduğuma göre memnun kalmışlar . Benim de estetik anlamda değil ama ciddi nefes alma sorunum var .Çok öneriyorlar biraz da şans burun yapısı şekli olabilir.

Merhabalar yaklaşık bir iki yıldır izmirdeyim 30 yaşındayım. Uzun zamandır burnumun görüntüsünden rahatsızım bunun yanında nefes almakta da zorluk çekiyorum. Ekol kbb den Cem Karas'ın adını çok duydum. Formlarda da okudum arkadaşlar ameliyat olmuşlar. Açıkcası burun ameliyatlarından korkuyorum beni bu konuda bilgilendirecek ve Cem Karas'ı önerecekler var mı ?

merhaba biz iki arkadaş cem karasa rinoplasti olduk. İkimizinde burnunda yamukluk var. Gittiğimiz tüm doktorlar adam akıllı etlerinizi almamış,kıkırdaklarınıza dokunmamış dediler. Üstelik benim burun ucum düştü. Arkadaşımınki düşmedi fakat ödemi üç sene geçmesine rağmen geçmedi. Epikriz raporumu almak için Ekole gittiğimde suratıma bile bakmadı bir özür bile dilemedi... Size tavsiyem sakın ama sakın Ceme ameliyat olmayın onun yüzünden revizyon olmak zorundayım ama psikolojim çok bozuk birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Arkadaşım istanbula taşındı o orda doktor araştırıyor ben izmirde hala kafam çok karışık.

Konuyu açan benim ve mumkunse ekol ve Cem karastan uzak durun revizyon ameliyatı adı altında 3. Ameliyatımi yaptı ve kulağından kıkırdak aldı .sonra ne mi oldu burnum eskisinden beter .şu an düştü assagiya doğru sarkık sola doğru yamuk ve ucundan (içinden demiyorum ucundan) ameliyattan 3 4 ay sonra mavi bu ameliyat ipi belirdi. Ayrıca şikayetiniz bildirdiğiniz vay efendim kadının biri 10. Ameliyatını oldu vay efendim bunlar talihsizlik falan filan aynalar kustum eski halim daha iyiydi keşke hiç ellemeseydim bu arada ilk 2 Ameliyatımi yapan da aynı hastahaneden mehmet sucubasiydi

geçmiş olsun dava açmayı düşünüyor musunuz ? ne yapacaksınız? bir daha ameliyat olacak mısınız
Su an hamileyim eşim yamuklugu gördükçe deliriyo Reklamlarda onları görünce hakarete basliyo burnunun ucunda beliren siyah nokta gibi ameliyat ipini saklamak için sürekli fondoten kullanıyorum ama doğum yapar yapmaz yasal yollara basvurucam tabiki bi de Reklamlarda kasıla kasıla adamın resmini yayınlıyorlar Allah kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…