• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu'nun mezarındaki ilginç ayrıntı!

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Cem Garipoğlu'nun mezarındaki ilginç ayrıntı!
Münevver Karabulut'un cezaevinde intihar eden katili Cem Garipoğlu'nun mezar taşına ismi yazılmadı.
Önceki gün Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilen Garipoğlu'nun mezarını dün kimse ziyaret etmedi.
AİLE KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İSTİYOR
Öte yandan arabulut'un ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, cezaevindeki kamera görüntülerini beraber izlemeyi talep edeceklerini söyledi.
Kaynak: Haber7

haniii hemen mezar taşı yapılmasa bile isim yazılırki : /

de beni ziyaret edilmemesi şaşırttı :KK64:

çokmu nefret etmişler evladlarından bu cinayeti işledi diye

ilk duyduğumda ben bile yazık olıyor işte bu gençlere diye içim sızladı

ailesinin içi hiç mi yanmamış

mezara gitmek bi çözüm değil ama duramaz ki insan

ama yaptılarsa böyle bişey

ki yapılır inanırım neler duyuyoruz

nasıl hesap vereceksiniz !!!

Habercilerin orda olcağını bildikleri için gitmemişlerdir doğal olarak bunda şaşırcak bişey yokki

Ölmedi elbette, ülkenin bu karışıklığından istifade kaçırıldı. Ölenin eski ve orta yaşlı bir mahkum olduğu söyleniyor, defnedilenin yani...

Bende ilk duydugumda yalan dedim inanmadim var bir is :KK66:

Komplo teorisine inanıyorsunuz diyip kızıyorlar ama ne bu aileye ne de adalete güvenim yok! Adam hakkındaki haberleri viskisini yudumlayarak okumuyorsa ne olayım. Olan gül gibi kıza oldu.

Komplo teorisine inanıyorsunuz diyip kızıyorlar ama ne bu aileye ne de adalete güvenim yok! Adam hakkındaki haberleri viskisini yudumlayarak okumuyorsa ne olayım. Olan gül gibi kıza oldu.
Aynen bende oyle düşünüyorum. Paranin acamayacagi kapi yok. Actilar kapiyi kacirdilar caniyi. Simdi kim bilir kimin koynunda gününü gun ediyor

Kizin ailesinin yerinde olsam.mutlaka cenazeyi acip bakardim yada baktirirdm.bi insan kafasina poset gecirip camasir ipiyle kendini nasil bogabilir.hadi tavana asti kendini deseler.biraz daha inandirici olutrdibelki.ama bende herkez gibi pek inanmiyorm oldugune..

Benim anlamadığım kantinden mi ne sipariş vermiş sanırım haberlerde izledim. bisküvi ve camasır ipi istemiş.Ne mantıkla çamaşır ipini veriyorlar ki.Kesin bir iş var bunda.

cem garipoğlunu yoksa kendi ailesi değilde münevverin tarafı öc alma amaçlı mı kaçırdı

Back