• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açılacak

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Cinayete kurban giden Münevver’in babası, katil Cem Garipoğlu’nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi’nden Nedim Şener’e konuştu. “GÖZÜN Aydın, İNTİHAR ETMİŞ DEDİLER” “Cuma’dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, ‘Gözün Aydın intihar etmiş’ dedi. Ben de ‘Cem’in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu’ dedim.” “Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam 5 yıl önce ederdi. Cem’de vicdan denen şey yok ki azabı olsun ve intihar etsin.” “CEM’İN İNTİHARI BENİ RAHATLATMADI” “İntiharın ertesi günü kızımın mezarına gittim. ‘Kınalı kuzum merak etme kanın yerde kalmadı. Cem yanına geldi. Artık orada hesabını görürsün’ dedim.” “Cem Garipoğlu hapiste cezasını çektikten sonra intihar etseydi benim içim daha çok rahatlardı. Dolayısıyla onun intiharı beni rahatlatmadı. Öfkem hala canlı.” “Eşim intiharı öğrenince ağladı. ‘İlahi adalet’ dedi. Yatıp kalkıp ‘kızımın kanı yerde kalmasın’ diye dua ediyordu. Ettiği duaların yerini bulduğunu düşünüyor.” “ÖLÜSÜNÜ GÖRMEK İÇİN MEZARINI AÇTIRACAĞIM” “Ölüsünü görmek için otopsiye katılmak istedim. DNA falan beni ilgilendirmiyor. Kanuni hakkım varsa mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak.”(posta)
ssss.jpg

Kaç ay önceki olayi isitip isitip önümüze koymayin. Adam bu aciklamayi cem öldüğü gibi yapmisti sanki yeni bir şey aptal yerine koymayin bizi.

Ey baba sen neyin peşindesin ? Şu tür haberlerden hiç haz almam ama bunu malzeme yapan babaya da yazıklar olsun bizim facebook editörü de bu haberleri malzeme etmesin artık !
Evet artık bu konunun haberleri yayınlanmasın, aslında medya da buna bir ambargo koysa iyi olur, su gibi bir kız öldürüldü, yaşananlar gerçekten çok vahşiceydi, bir anne olarak ailenin içinde yanan ateşi tasavvur edebiliyorum ama bilmiyorum ya:( aile yasal hakları çerçevesinde içlerini rahatlatmak için mezarı açtıracaksa açtırsınlar fakat medyaya sürekli beyanat verilmesi çok etik gelmiyor bana:(
Kızıyoruz ediyoruz lakin diğer aile de anne baba, iyi ya da kötü bu bizi ilgilendirmiyor, onlarda aileydi.

Hep aynı duayı ederim, Allah kimseyi evladıyla sınamasın:(

Ey baba sen neyin peşindesin ? Şu tür haberlerden hiç haz almam ama bunu malzeme yapan babaya da yazıklar olsun bizim facebook editörü de bu haberleri malzeme etmesin artık !
Pardon ama yaziklar olsun denilicek ne yapti bu baba sizi rahatsiz eden nedir
acisini haykirmasimi adam uzuntuden gorme engelli olmus
bu acida yaptigi yasadigi neyse hic tuhaf bulmam hatta dengesiz de davranabilir
evlat acisi bu birsyere benzemez

yani adam en fqzla neyin pesinde olabilir

Pardon ama yaziklar olsun denilicek ne yapti bu baba sizi rahatsiz eden nedir
acisini haykirmasimi adam uzuntuden gorme engelli olmus
bu acida yaptigi yasadigi neyse hic tuhaf bulmam hatta dengesiz de davranabilir
evlat acisi bu birsyere benzemez

yani adam en fqzla neyin pesinde olabilir

Evlat acısı hakkında yorum yapmadım. Benim tepkim bunun TV TV haber yapılması. İzin verelim de acısını içinde yaşasın. Haberci haberi kovalar ama malzeme verilmez ise boş boş döner. Verilen tepkim verilen haber malzemesinedir.

Evlat acısı hakkında yorum yapmadım. Benim tepkim bunun TV TV haber yapılması. İzin verelim de acısını içinde yaşasın. Haberci haberi kovalar ama malzeme verilmez ise boş boş döner. Verilen tepkim verilen haber malzemesinedir.
Belki ogullarini ordan oraya saklayan karsi tarafa sesini duyurma cabasidir babanin bu yaptigu
Nerde bulacak annesini babasini belkide yasadiguni dusundugu cem garipoglunu
neyin pesimde olabilir enfazla

Back