Bnede bunu merak ediyom umarım bi açıklama yapan olurbu kadar yaratıcı bi katilden! çok basit bi intihar girişimi olmuş. çamaşır ipini nerden bulmuş örgü falan da örüyor muydu içerde. bide bnm bildiğim insan kendini asmazsa boğarak öldüremez sadece bayıltabilir. bayıldıktan sonra da normal nefes almaya devam eder. çamasır ipini eğer boğazında düğümlediyse de o poşet sanırım 'aksesuar'dı onun için.
Şaibeli degil mi?Kendini asanı duydum başına hem poşet hem çamaşır ipiyle intihar etmesi nasılmış hiç duymadım
poşetin ne işi var çamaşır ipinin ne işi var merak ettim ben açıkcası
Akıllarda yine her zamanki gibi deli soru bırakacaklar bekleyelim bakalımŞaibeli degil mi?
traş bıçağı diye bişe var temizleyip bakamamışlar mı sakaldan yüzü tanınmamak nedir ya yandı mı sanki :SMiami'de içkisini yudumluyormuş , Çin'de avukatmış onları bilemem ,teoriden fazla anlamam ama tek bildiğim öldüyse bile cennette girmiştir , adamın orada bile torpili vardır eminim:)..ha birde otopsiden sonra şöyle bir bilgi verilmiş , "cenazenin yüzü aşırı sakaldan dolayı tanınmaz haldeydi..
ohaa öylemi yazmışlar yuhhh yaaa ülkemiz kuzu gibi ola ola iycee gerzek muamelesi yaptılar kesin çinde yada ters köşe başka bi ülkeye kaçırdılar 1-2 estetik bide lens cila boya yaşamını sürdürür öyle bakalım otopsiye ne diceklerMiami'de içkisini yudumluyormuş , Çin'de avukatmış onları bilemem ,teoriden fazla anlamam ama tek bildiğim öldüyse bile cennette girmiştir , adamın orada bile torpili vardır eminim:)..ha birde otopsiden sonra şöyle bir bilgi verilmiş , "cenazenin yüzü aşırı sakaldan dolayı tanınmaz haldeydi..
yok artıkMiami'de içkisini yudumluyormuş , Çin'de avukatmış onları bilemem ,teoriden fazla anlamam ama tek bildiğim öldüyse bile cennette girmiştir , adamın orada bile torpili vardır eminim:)..ha birde otopsiden sonra şöyle bir bilgi verilmiş , "cenazenin yüzü aşırı sakaldan dolayı tanınmaz haldeydi..
perde indi insanların gözüne..Saibelerin,hirsizliklarin,yolsuzluklar ustaca örtüldügü ulkemizden nadide bir ornek daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?