• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Garipoğlu tek kişilik hücresinde böyle bulundu!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Kaldığı Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cesedi tek kişilik hücresinde böyle bulundu.
cem_garip_intihar.jpg

Garipoğlu'nun, kafasına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenilirken koğuşundaki kamera görüntüleri ise merak konusu oldu. Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cesedi, savcılığın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Garipoğlu'nun, kafasına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu. Cezaevi savcılığının yaptığı incelemenin ardından Garipoğlu'nun cesedi, cenaze aracına konuldu.Jandarma eşliğinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nden çıkarılan cenaze, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi. Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü.
Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi. Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Bu haberle ilgili o kadar farklı iddialar okudum ki bugün. İntihar etmediği, öldürüldüğü,kaçtığı vs vs...
Bu olay ülke olarak hiç bir şeye ve en önemlisi adalete inancımızın kalmadığının -ne yazık ki- göstergesidir.

İçeriden çıktıktan sonra yurt dısında okumaya gidecegini söylemiş zamanında. Kafandaki hayalet pesini bırakacak mıydı ki.
Daha otopsi sonucu cıkmamıs bu arada, net degil yani gene de intihar olup olmadıgı.

Allah rahmet eylesin ne diyelim.

başına poşet mi geçirmiş ??? yüzü belli olmasın o olmadığı ortaya çıkmasın diye yapılan bişi olmasın intihar ederken başına poşet geçireni ilk defa duydum... ne yaşamak ne ölmek onun için kurtuluş olmayacak inş ölmüştür de bir an önce cezasını azapların en berbatını çekmeye başlar....

bu kadar yaratıcı bi katilden! çok basit bi intihar girişimi olmuş. çamaşır ipini nerden bulmuş örgü falan da örüyor muydu içerde. bide bnm bildiğim insan kendini asmazsa boğarak öldüremez sadece bayıltabilir. bayıldıktan sonra da normal nefes almaya devam eder. çamasır ipini eğer boğazında düğümlediyse de o poşet sanırım 'aksesuar'dı onun için.

Kendini asanı duydum başına hem poşet hem çamaşır ipiyle intihar etmesi nasılmış hiç duymadım
poşetin ne işi var çamaşır ipinin ne işi var merak ettim ben açıkcası

bu kadar yaratıcı bi katilden! çok basit bi intihar girişimi olmuş. çamaşır ipini nerden bulmuş örgü falan da örüyor muydu içerde. bide bnm bildiğim insan kendini asmazsa boğarak öldüremez sadece bayıltabilir. bayıldıktan sonra da normal nefes almaya devam eder. çamasır ipini eğer boğazında düğümlediyse de o poşet sanırım 'aksesuar'dı onun için.
Bnede bunu merak ediyom umarım bi açıklama yapan olur

Hiç de inanmıyorum öldüğüne falan. İlyas Salman'ın Banker Yakup'u gibi kendi cenazesine bile katılır.

Miami'de içkisini yudumluyormuş , Çin'de avukatmış onları bilemem ,teoriden fazla anlamam ama tek bildiğim öldüyse bile cennette girmiştir , adamın orada bile torpili vardır eminim:)..ha birde otopsiden sonra şöyle bir bilgi verilmiş , "cenazenin yüzü aşırı sakaldan dolayı tanınmaz haldeydi..:KK57:

Miami'de içkisini yudumluyormuş , Çin'de avukatmış onları bilemem ,teoriden fazla anlamam ama tek bildiğim öldüyse bile cennette girmiştir , adamın orada bile torpili vardır eminim:)..ha birde otopsiden sonra şöyle bir bilgi verilmiş , "cenazenin yüzü aşırı sakaldan dolayı tanınmaz haldeydi..:KK57:
traş bıçağı diye bişe var temizleyip bakamamışlar mı sakaldan yüzü tanınmamak nedir ya yandı mı sanki :S

Aynen ya hiç inandırıcı değil. Kaçırdılar yurt dışına filan, hatta bir iki de estetik ameliyat yaparlar taninmasin diye, para b.k nasilsa

ohaa öylemi yazmışlar yuhhh yaaa ülkemiz kuzu gibi ola ola iycee gerzek muamelesi yaptılar kesin çinde yada ters köşe başka bi ülkeye kaçırdılar 1-2 estetik bide lens cila boya yaşamını sürdürür öyle bakalım otopsiye ne dicekler

E hani bunlar yahudiydi, mūslüman mezarligina gömüldü,namazi kilindi anlamadim ben
Annesi müslümanmış sanirim
Demek ondan böyle bi cenaze yapildi.

yok artık:KK53:

Back