Cem gariboğlu psikolojimizi bozdu,kime dava açalım?

tempo_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
1.233
47
118
İstanbul

Başı kesilerek, vücuduyla beraber çöp konteynırına atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Gariboğlu psikolojizimizi bozdu...hergün televizyonda gazetede yeni bir haber,testerenin resmini yayınlamaya kadar işi vardırdılar..

ben o gün bugündür bu olayı aklımdan çıkaramıyorum,herkesten şüpheleniyorum,eşimden dostumdan korkar oldum..yolda yürürken görürüm ve ihbar ederim diye herkesi ona benzetiyorum..sanırım birçok kişi de benimle aynı durumda,hukukçu arkadaşlara soruyorum,biz şimdi kimden,nasıl davacı olabiliriz.

He vallaha insanin psikolojisi iyce bozuldu, oglumu okula goturmeye korkar oldum vallaha, nedecem bilemiyorum, iycene piskopat olcaz, bunlari ya kaldirsinlar yada oyle cat pat hergun her saat her dk yayinlamasinlar yahu .

yakalayamadılar 17 yaşındaki veleti ...

ahhhh arkadaşım 17 yaşında ki veledin arkası boş olsa kaç kilometre uzaklaşabilir ki ?
evinizden dolmuşa binmeniz için paraya ihtiyacınız varken,aylardır ,konakladığı,gittiği yolların masrafını düşünün.

Cem Garipoğlunun amcasını bir proğramda izlemiştim,kesinlikle haberleri olmadığını söylüyordu,benim içimden yalan diye bağırmak geldi....öldürülen kızn ailesinin psikolojisini varın siz düşünün...

haklısın onların halini düşünemiyorum...zaten televizyonda süreyya karabulutun çırpınışlarını gördükçe kahroluyorum..adam yaşayan bir ölü gibi

Merhaba arkadaşlar bende bu konunun yakından takipçisiyim.En başından beri.Yapılanlar dehşet verici.ınsanlığa sığmayan şeyler.Bu çocuğun bir an önce yakalanmasını canı gönülden dilerim.
Peki arkadaşlar bu kızın ailesinin hiçmi suçu yok.Bana göre daha reşit bile olmamış bir kızı fazlasıyla serbest bırakmışlar.Aslında çok söyleyecek lafım varda fazla uzatmak istemiyorum.Hem sen nasıl bir ailesin öyle oturup bekliyosun.Ben bir bayan olduğum halde allah göstermesin benim kızıma böyle bişey yapılacak o aileye ait ne varsa herşeyi yakar yıkarım.Öyle tv lere çıkıp reklam yapmam.Yemin ederim dünyayı yakardım.
Ya ben bu kızın öldürülüşünü 100 lerce defa okumama dinlememe rahmen yinede her dinlediğimde gözlerim dolar ve tüylerim diken diken olurken sen nasıl bir babasınki bunu hergün tv de rahatlıkla anlatabiliyorsun.Yaa arkadaşlar dikkat ettinizmi adam o kadar rahat anlatıyorki sanki şiir okuyor.Olmaz böyle bişey yaaa.Bilmiyorum siz belki banakızıyor belkide hak veriiyor olabilirsiniz ama ben o zavallı kızcağızın babasını tv de gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor.Bu benim fikrim tabii

vah vah vah gidi vah
nasreddin hocanın fıkrası geldi hatırıma
hırsızın hiçmi suçu yok diye olan
sosyopatın elinde yok olan gencecik bir kız
ama suçlanan yine o

yani bu iğrenç cinayette bir kız ve ailesi suçlanmamıştı. onuda gördüm ya. inanamıyorum size. kız 18 yaşında bir erkek arkadaşı olması doğal. önüne gelenle düşüp kalkan bir kız mı bu da serbest bırakmış dersiniz. bakireymiş birde. neyi koruyorsunuz siz.vahşetimi..

adam tv ya çıkıyor keyfindenmi çıkıyor. resmen tvde sinir krizi geçiriyor. dışarı alıyorlar. adam ne yapsın daha. yürüyüşler düzenledi. devamlı uğraşıyor ..
.adamı görünce sinirleri tepesine çıkıyormuş. bak bak bak,,
, o nasıl bir acı haberiniz varmı sizin. kızının başı testereyle kesilerek öldürülmüş.
bu yazıya diyecek kelime bulamıyorum. sinirlerim şu anda hat safhada.klava:klava:
insanlıkmı bu yazdıklarınız. şoktayım .
:1shok:

Bakın arkadaşlar anlamamışsın galiba.Ben diğer canileri korumuyorum.Onların yerinde olsam ben o çocuğu ve onu saklayan ailesini öldürürdüm.Bekleyemezdim öyle bulsunlar ceza yesinler falan diye.Beni anlayamamışsınız

anlatamamışsın demekki

valla o kız velev kı bakıre olamsaydı ne olacak yanı
aılesı cok bos bırakmısmıs da bılmem ne de
gecın bu lafları ya kız etıler lısesınde okuyan aklı selım bır kız
kımse karsısındakının nıyetını bılemez ya bılemez
eger kız azıcık suphelense zaten kendısnı gerı ceker
aılesı nerden blsın kız kımle gorusuyor neler yapıyor
benım aılem gorustugum kac kısının adını bılıyo
gıttıgımı kac yerı bılıyo yanı
kız cok genctı anladınız mı
onu bunu suclamayı bırakın da
canılerın bulunması ıcın dua edın.
hala aıleye kusur bulanlara reklam yapıyo dıyenlere de yuh dıyorum baska bısı degıl.

anladım . çok iyi anladım. zekiyim çok.
suçluyorsunuz. hem aileyi hemde kızı.
.masum bir kızı da serbest hareket etmekle.aileyide onu serbest bırakmakla... sanki serbest hareket etmiş o yüzdende bunlar olmuşa geldi ,yazınız.
burası bir hukuk ülkesi. adam adalete sığınmış. her vatandaşın yapacağı gibi..
.herkes kendi adaletini uygularsa burası teksasa döner. suçsuzlarda arada gider. en doğrusunu yapıyor. adalete bıraktı.
gidip silah alıp herkesi öldürecek mi yani. ne diyorsunuz siz Allahaşkına...

Benim kesinlikle o zengin züppeleri koruduğum yok.Benim kanımı donduran bir cinayet bu.Ve geçenlerdede buna benzer bişey okudum amerikada sanırım çocuğun biri yaşlı bir kadını öldürüyor ve yakalanıyor.Çocuğa soruyorlar neden öldürdün diye diyorki öldürmek nasıl bir duygu onu merak ettim.Bakın ben böyle şeyler okudukça duydukça içim ürperiyor,kanım donuyor.
Ben sadece ailesinin nasıl böyle sakin kalabildiğine inanmıyorum.Vahşete vahşetle yanıt vermek tabiiki hoş değil ama.Öyle bir şey yaşadığınızı düşünsenize ne yapardınız.Eliniz kolunuz bağlı beklermiydiniz yoksa.......

bu zavallı kızın ailesini suçlayanları anlayamıyorumlmaz:adam elinden geleni yapmaya çalışıyor,kanunlar izin verse eminimki neler yapardı ama..........işte eli mahkum ...........bekliyor

o ınsanların sureklı ılaclarla skaınlestırıcılerle bugune geldıgını kalkıp konusabıldıgını ve hala aklı selım hareket ettıklerı ıcın takdıre sayan olduklarını gormezden gelmek lazım tabii...!

hala adam gitsin aileyi kurşuna dizsin diyorsunuz. ee pes . .
sakinmi göründüü adam size. adamın konuşmalarını izlediniz mi.
bazen nasıl sinir krizlerine yakalanddığını. nasıl kendini kaybettiğini.
adalaydanın dediği gibi kaçtane sakinleştirici hap verildiğini aileye biliyormusunuz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şunu düşünün, kim bilir ne gibi iğneler ne gibi sakinleştiricilerle ayaktalar da konuşma gücü buluyorlar.

bende arkadaşlarıma katılıyorum Allah kimsenin başına vermesin..o acılı baba ekranlara çıkmasaydı sesini bu kadar duyuramazdı.....bence katilin bulunması an meselesi

Ateş düştüğü yeri yakar...
Facebookta ne acı şeyler söyleniliyor kızın arkasından...
Genç olup sevip güvenmek suç işlemekle eşit mi size göre?
Babası her arkadaşından haberdar olsaydı, ya da Cem denen katilden haberdar olsaydı, nerden anlayacaktı onun katil olduğunu?
Herkes Cem için "uysaldı" diyor.Kaç dil biliyor, iyi eğitimi var..Kimin aklına gelir kızını öldüreceği??

Peki bu devlet isteseydi kızın katilini bulamazmıydı kaçtığı yerden çıkartamazmıydı.Hepimiz biliyoruzki devlet gözyumuyor kaçmasına.Peki nasıl bu devletin adaletine güzvenilirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…