yakalayamadılar 17 yaşındaki veleti ...
ahhhh arkadaşım 17 yaşında ki veledin arkası boş olsa kaç kilometre uzaklaşabilir ki ?
evinizden dolmuşa binmeniz için paraya ihtiyacınız varken,aylardır ,konakladığı,gittiği yolların masrafını düşünün.
Cem Garipoğlunun amcasını bir proğramda izlemiştim,kesinlikle haberleri olmadığını söylüyordu,benim içimden yalan diye bağırmak geldi....öldürülen kızn ailesinin psikolojisini varın siz düşünün...
Merhaba arkadaşlar bende bu konunun yakından takipçisiyim.En başından beri.Yapılanlar dehşet verici.İnsanlığa sığmayan şeyler.Bu çocuğun bir an önce yakalanmasını canı gönülden dilerim.
Peki arkadaşlar bu kızın ailesinin hiçmi suçu yok.Bana göre daha reşit bile olmamış bir kızı fazlasıyla serbest bırakmışlar.Aslında çok söyleyecek lafım varda fazla uzatmak istemiyorum.Hem sen nasıl bir ailesin öyle oturup bekliyosun.Ben bir bayan olduğum halde allah göstermesin benim kızıma böyle bişey yapılacak o aileye ait ne varsa herşeyi yakar yıkarım.Öyle tv lere çıkıp reklam yapmam.Yemin ederim dünyayı yakardım.
Ya ben bu kızın öldürülüşünü 100 lerce defa okumama dinlememe rahmen yinede her dinlediğimde gözlerim dolar ve tüylerim diken diken olurken sen nasıl bir babasınki bunu hergün tv de rahatlıkla anlatabiliyorsun.Yaa arkadaşlar dikkat ettinizmi adam o kadar rahat anlatıyorki sanki şiir okuyor.Olmaz böyle bişey yaaa.Bilmiyorum siz belki banakızıyor belkide hak veriiyor olabilirsiniz ama ben o zavallı kızcağızın babasını tv de gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor.Bu benim fikrim tabii
yani bu iğrenç cinayette bir kız ve ailesi suçlanmamıştı. onuda gördüm ya. inanamıyorum size. kız 18 yaşında bir erkek arkadaşı olması doğal. önüne gelenle düşüp kalkan bir kız mı bu da serbest bırakmış dersiniz. bakireymiş birde. neyi koruyorsunuz siz.vahşetimi..Merhaba arkadaşlar bende bu konunun yakından takipçisiyim.En başından beri.Yapılanlar dehşet verici.İnsanlığa sığmayan şeyler.Bu çocuğun bir an önce yakalanmasını canı gönülden dilerim.
Peki arkadaşlar bu kızın ailesinin hiçmi suçu yok.Bana göre daha reşit bile olmamış bir kızı fazlasıyla serbest bırakmışlar.Aslında çok söyleyecek lafım varda fazla uzatmak istemiyorum.Hem sen nasıl bir ailesin öyle oturup bekliyosun.Ben bir bayan olduğum halde allah göstermesin benim kızıma böyle bişey yapılacak o aileye ait ne varsa herşeyi yakar yıkarım.Öyle tv lere çıkıp reklam yapmam.Yemin ederim dünyayı yakardım.
Ya ben bu kızın öldürülüşünü 100 lerce defa okumama dinlememe rahmen yinede her dinlediğimde gözlerim dolar ve tüylerim diken diken olurken sen nasıl bir babasınki bunu hergün tv de rahatlıkla anlatabiliyorsun.Yaa arkadaşlar dikkat ettinizmi adam o kadar rahat anlatıyorki sanki şiir okuyor.Olmaz böyle bişey yaaa.Bilmiyorum siz belki banakızıyor belkide hak veriiyor olabilirsiniz ama ben o zavallı kızcağızın babasını tv de gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor.Bu benim fikrim tabii
Bakın arkadaşlar anlamamışsın galiba.Ben diğer canileri korumuyorum.Onların yerinde olsam ben o çocuğu ve onu saklayan ailesini öldürürdüm.Bekleyemezdim öyle bulsunlar ceza yesinler falan diye.Beni anlayamamışsınız
Bakın arkadaşlar anlamamışsın galiba.Ben diğer canileri korumuyorum.Onların yerinde olsam ben o çocuğu ve onu saklayan ailesini öldürürdüm.Bekleyemezdim öyle bulsunlar ceza yesinler falan diye.Beni anlayamamışsınız
Benim kesinlikle o zengin züppeleri koruduğum yok.Benim kanımı donduran bir cinayet bu.Ve geçenlerdede buna benzer bişey okudum amerikada sanırım çocuğun biri yaşlı bir kadını öldürüyor ve yakalanıyor.Çocuğa soruyorlar neden öldürdün diye diyorki öldürmek nasıl bir duygu onu merak ettim.Bakın ben böyle şeyler okudukça duydukça içim ürperiyor,kanım donuyor.
Ben sadece ailesinin nasıl böyle sakin kalabildiğine inanmıyorum.Vahşete vahşetle yanıt vermek tabiiki hoş değil ama.Öyle bir şey yaşadığınızı düşünsenize ne yapardınız.Eliniz kolunuz bağlı beklermiydiniz yoksa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?