• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cem erdoğan mı ? Çağdaş Kışlaoğlumu ? Yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ruat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
186
15
118
İstanbul
Kızlar merhaba,
Çağdaş beyi tvden vs den takip ediyoruz zaten yaptıran varmı dişlerini bilmiyoirum
randevu alayım dedim 6 da kapanıyormuş yeride bağdat caddesi ben zaten çalışan biriyim 6 da çıkıyorum uçarak gitsem yine yetişemem
lamine için 1500 tl fiyat verdi

bende cem beyden alayım randevu dedim ama emin değilim giden var mı hiç arkadaşlar bilen var mı ?
ön dişlerimden 6 tanesini lamine yaptırmak istiyorum meriç kliniğine gittim onlar bana dişlerin biraz fırlak lamine olmaz dediler pek emin olamadım sapa sağlam dişlerime durup dururken kaplama yapmak istemiyorum
lamine fazla aşındırma yapmadan sanırım yapılıyormuş istersem çıkarabilirmiyim daha sonra emin değilim
bilgisi olanlar varsa lütfen beni aydınlatsın

tşk

mrb onları bilmiyorum ama ben Bijen Muhit'i duydum. dişçiden ölüm gibi korkan bir arkadaşım da tavsiye ile gitmişti. hayatı boyunca canını acıtmadan çalışan tek hekim olduğunu söyledi... dişleri ise gülüşünü bile güzelleştirmişti...

bende ağız diş ve çene cerrahı ÜMİT SELÇUK u tavsıye ederım. benım ortaokul arkadasım. samsundan mezun ve doktorasını da yaptı. istanbul mecidiyeköy ve çamlıca hospitadentte ağız diş ve çene cerrahı.
kardeşimin implantını yaptı ve gayet başarılı. kardesım vandan gelip gittiği için biraz tuzlu oldu ama istanbulda yaşayanlar için fiyatları çok değil. arada kampanya da yapıyolar denkgelırsenız daha uygun olabılıyo.

Back