Cem Davran'dan tepki çeken paylaşım: Çocuğu anne büyütür, bırakın kariyer yapma triplerini!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://t24.com.tr/haber/cem-davrand...yutur-birakin-kariyer-yapma-triplerini,321349
Cem Davran'ın paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu, işte yorumlar...
page_cem-davrandan-tepki-ceken-paylasim-cocugu-anne-buyutur-birakin-kariyer-yapma-triplerini_966518091.jpg

Oyuncu Cem Davran Twitter'dan "Çocuğu anne büyütür, bırakın kariyer yapma triplerini!" ifadelerini içeren bir paylaşımda bulundu. Paylaşım, Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri olurken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Davran'ın cinsiyetçilik ve 'eril dil' kullanmakla suçladı.

Tepkiler üzerine ikinci bir mesaj paylaşan Davran, "Benim yazdığımdan dostlarım korktu. Merak etmeyin ben damdan düşenim. Bebek dolaştıran dadılar gördüm de. Elde telefon, araba itekleyen" dedi.

Davran'ın paylaşımları ve sosyal medya kullanıcılarını yorumları şöyle:

1. Expand
  2. 38m
    SvRolJmb_normal.jpg
    Eyüp Sabri Esenkal @eyupsabriesen
    Cem Davran biliyorsunuz kendisi ALEVİ, çok afedersiniz ama aynı zamanda da RUM

Retweeted by ÖzgürYaşa Demirkan
    Expand
  3. 55s
    hQecfToS_normal.jpg
    mss.cansu @cansuokurr
    Cem Davran, Hande Ataizi'den sonra iyi topladı yalnız. Neydi o iki kere kikiler falan
    1f606.png
    1f606.png

4. 1h
    j4lmcw6i70jmv6syfy58_normal.jpeg
    Detroitli Kızıl @detroitlikizil
    Sekülerler şu an Cem Davran'i linç ediyor.

Retweeted by Vincent
    Expand
    • Reply
    • Retweet
    • Like
  5. 1m
    FI2WPEAx_normal.jpg
    Bishop ♍️ @poliumnerii
    Cem Davran'ın IQ'su dizilerinin reytinginden bile düşük yav

• X2onuNUu_bigger.jpg
    Cem Davran ‏@cdavran 3 sa.3 saat önce
    Çocuğu anne büyütür. Bırakın şu kariyer de yaparım triplerini.

adamın rum olmasına nereden girilmiş yahu
neden sekülerler linç ediyor anlam veremedim biri bana anlatsın

çocuğu hem anne hem baba hem çevre büyütür aslında iyi birşey anlatmaya çalışmışsın ancak ifade etmek istediklerini tam ifade edememişsin sanki direk damdan düşerek anlatmışsın hakkaten

adamın rum olmasına nereden girilmiş yahu
neden sekülerler linç ediyor anlam veremedim biri bana anlatsın

çocuğu hem anne hem baba hem çevre büyütür aslında iyi birşey anlatmaya çalışmışsın ancak ifade etmek istediklerini tam ifade edememişsin sanki direk damdan düşerek anlatmışsın hakkaten
yok o adam hep ima yapar. ironi yapar. gerçek değildir mesajları. erdoğanın lafını almış esprisine
zaten cem rum değil bildiğim kadarıyla

Aktörlüğüde berbat bir ağzı bir burnu birde kalçasını oynatır ve dizileri yayından kaldırılır antipatik

ironi yapmışsın cemm ama ben çalışıyorum ve evladıma babaannesi bakıyor ve oğlum büyürken kaçırıyorum o geri gelmeyecek anlarını seyretmekten.. evet kariyer ve annelik tercih yapabilseydim ANNELİĞİ seçerdim.. evladımı büyütmek ve yanında olabilmek isterdim doyasıya.. o yüzden o ironiyi boşuna yapmışsın..

• 38m
    SvRolJmb_normal.jpg
    Eyüp Sabri Esenkal @eyupsabriesen
    Cem Davran biliyorsunuz kendisi ALEVİ, çok afedersiniz ama a

Ilgili tweeti ne amaçla söyledi bilmiyorum ama yukaridaki alintida edilen söz hiç olmamis.
Evet, Bir bebeği anne doğuruyor olabilir.
Sütü ile besliyor olabilir ama sorumlulugu anne ve babaya aittir.
Anne çocuğuna ne kadar bakıyorsa baba da o derece bakabilir.
Hiç yakışmadı cem davran. Ben ki seni çok severdim.
Ayrıca kendisi rum değil, ha olsa nolur bilmiyorum o da ayrı, Erzincanlı (memleketlim olur) ve evet alevi.
Sadece Twitter'da da rolleri ile alakali iğrenç yazılar yazılmış.
Cem davran çok iyi bir oyuncu.
Tiyatroda doğum günü partisi oyununda kendisini izlemiştim, çok başarılı bir performansı var.
İnsanlar eleştiri yapacağım derken sap ile samanı karıştırıyorlar nedense...

abi sinir oluyorum biri çıkıp diyor ki zorla kadın çalışmalı biri diyor ki çalışmamalı evde oturup çocuk bakmalı
iki taraf da kadın adına karar veriyor sadece bir çocuğu ve annesini ilgenlendiren mesele de cem davrana ne oluyor

Sanırım ortada bir ironi var:KK14:
Değilse bile daha birkaç gün önce eşimle konuşmuştuk kadın ve erkeğe verilen rolleri.
Allah'tan benim gibi düşünen biriyle evliyim:-)
Nerede bu yazılı kurallar? Evi kadın temizler, çocuğa kadın bakar, erkek çalışır, erkeğin tek görevi evine bakmaktır gibi kurallar nerede yazılı?

Çocuğunuz olmuşsa bir anne varsa ortada, baba da vardır, birlikte bakarsınız, erkeğin çalışamadığı veya yetemediği yerde ya da daha iyi koşullar oluşturmak için kadında aile bütçesine katkı sağlar, evinizi de beraber temizlersiniz, o evde kaç kişi yaşıyorsa herkes bir işin ucundan tutar.

Bunun adına da paylaşmak denir, bir hayatı, bir evi, sevgiyi, şefkati, iyi günü de kötü günü de paylaşmaktır adı.
Omuz omuza verirsiniz, biri diğerinin gerisinde olmaz, yan yana olur. Aşk olur:KK66:

Anne olmak dünyadaki en ağır sınavlardandır.
Kadınların keyfine kalsa bir çoğu çocuğuna kendisi bakmayı tercih eder zaten.
Cem Bey zorunlu olmadığı halde kariyerinden fedakarlık etmeyen anneleri kasdetmiştir.

Ironi veya degil. Adamin fikri. Insanlara hemen saldiriyoruz. Adama rum alevi vs denmis. Ne olacak rumsa ne olacak aleviyse.

X