Çelişki

seyran

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2007
842
7
55
Bir ben var ; Uyanınca aynaya gülümseyen, sahip olduğu herşeyi seven, okşandıkça çiçek açan, şükreden
Bir ben daha var ; Uyanmak, aynaya bakmak istemeyen, sahip olamadıklarına üzülüp sahip olduklarını reddeden.

Bir ben var ; İçinde dört yaşında bir kız çocuğu taşıyan, kitap okurken kahramanın, arkadaşını dinlerken arkadaşının, haberleri izlerken haberdeki insanın yerine geçen, sinema salonunda dört köşe, güzel bir yerde yemek yerken sekiz köşe, bıkmadan usanmadan türkü dinleyip, sabahlara kadar kağıt oynayabilen, 24 saat çalıştıktan sonra eve gelip yemek yaparken şarkı mırıldanan, uzun yürüyüşlerde bilmediği yollara sapan, keşfe çıkan, olmadık icatlar yapan, keşfeden
Bir ben daha var ; Yüz yaşında olduğuna inanıp hiç bir şey yapmak istemeyen.

Bir ben var ; Biri de itse, kendi de düşse, kendi başına ayağa kalkıp üstünü çırpan, dizine tütün basan
Bir ben daha var ; Biri itekleyip yere düştüğünde, birileri kaldırıp gözünün yaşını silene kadar yerde ağlayabilen.

Bir ben var ; Işık saçan, organize eden, moral veren, mutlu eden, dünyadan ölümsüzlük talebi olan
Bir ben daha var ; Ümidini yitirmiş, geçmişine saplanmış, talepleri için arz bekleyen.

Bitmedi. Bir ben daha var ; Çok zayıf, sevdikleri yukarıdakilerden hangisini desteklerse o oluveren.

alinti