Çelimsizim... Ne yapmam lazım?

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
merhaba antrenör ben 23 yasındayım ve zayıfım boyum 170 cm kilom 49 ve haliyle kollarım zayıf hemen yoruluyorum akabinde omuz ve kol kaslarım güçsiz oldgu için hemen agrıyor tutuluyor 1 ay spor salonuna gitttim kol ve omuz kaslarımı güçlendirmek için fakat devam edemedim şimdi gitmemde mümkün deil benim ne yapmam gerkiyor kollarımı güçlendirmem için dambıllarla evde bi tane 5 kg lık dambıl var sence ben hangi hareketlireri yapayım ve ne kadar birde benm gögsüm küük gögüs kaslarımıda güçlendimek ve dikleştirmek isitiyorum ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim gercekten kollarım çok kötü güçsüzzz

canım ben bi ara su sişesiyle çalıştım ..2.5 ltlik ve 2 ayda çok büyük bir gelişme oldu kollarımda..hatta kardeşim yeter artık yapma diyordu..erkek arkadaşımda kolların niye böyle şişti filan diyordu ama çok güzel olmuştu..birde günde 2.5 lt ye yakın su içtim...ama sonra bıraktım hepsini ve yine inceldiler..kalıcı olması için uzun bir süre çalışmak lazım ama çalışınca faydasını muhakkak görüyorsun

spordan sonra bol protein al arkadaşım çok zayıftı(erkek) 1 ay sonra karşıma bir çıktı şok oldum omuzları genişlemiş çok fit görünüyordu ne yaptığını sordum hergün et yada tavuk yedim dedi mutlaka denemelisin tabi ağırlık çalışmış hergün

merhaba benim antrenör benimde bir sorum var günde 1 saat yürüyüş ve 2 saat step aerobik kardio yaparak ve rejimle birlikte ne kadar süre sonunda sonuç alırım

X