Mutfak Dekorasyonu Celik tencere

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
34
Kizlar emsan hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugun geciyordum set halinde kampanya vardi 200tl civarindaydi 4lu tencere seti.bana da yeter ilk basta..

Ben karacayla birlesti diye duydum asli var mi ? Celik tencere de oneriniz nedir ? Annemin emsan ama yillarin emsani degil artik dedi bir satici.

Blender,tost makinasi korkmaz dusunuyorum ? Kalite acisindan onerebilceginiz var mi baska bir sey? Elektrkli supurge konusunda ise fikrim yok.yardimci olursaniz sevinirim :)

Kizlar emsan hakkinda ne dusunuyorsunuz? Bugun geciyordum set halinde kampanya vardi 200tl civarindaydi 4lu tencere seti.bana da yeter ilk basta..

Ben karacayla birlesti diye duydum asli var mi ? Celik tencere de oneriniz nedir ? Annemin emsan ama yillarin emsani degil artik dedi bir satici.
Ben karaca kullanıyorum çokta memnunum ama benım sandık şeklinde duduklusu cezve takımı ve çaydanlığıda var içinde

Ben karaca kullanıyorum çokta memnunum ama benım sandık şeklinde duduklusu cezve takımı ve çaydanlığıda var içinde
Karacayla ilgili cok sey duydum o yuzden icime sinmez sizinkiler iyi cikmis ne mutlu : )

Ben karacayla birlesti diye duydum asli var mi ? Celik tencere de oneriniz nedir ? Annemin emsan ama yillarin emsani
Blender,tost makinasi korkmaz dusunuyorum ? Kalite acisindan onerebilceginiz var mi baska bir sey? Elektrkli supurge konusunda ise fikrim yok.yardimci olursaniz sevinirim :)
Merhaba, evet emsan karaca ayni artik. Onermem. Celik Tencerede aryildiz, korkmaz, hisar, jumbo, iyidir. Aryildizin modellerini sirkeci ve eminonunde daha uyguna bulursunuz internet fiyatlarina oranla. Duduklu tencerede fissler iyidir. Blender da kenwood, braun, philips. Tost makinesinin markasini bilmem ama ic haznesi cikabilenlerden tavsiye ederim. Elektrik supurgesi bn toz torbali seviyorum, miele kullaniyorum cok memnunum. Toz hazneli isterseniz philips, rowenta iidir. Nilfisk cok duyulmamasina ragmen cok iyi markadir. Sevgiler..

Fissler celik tencere almayi dusunuyorum ama paris ve solea cesitleri arasinda kaldim kullanan ve onerisi olan var midir acaba?

X