Haklısın canım ozaman söyle düzeltelim istanbul içi elden teslim :)))Tatlım onun kargosu çok tıtar sanki. Ağır madde çünlü
Canım marka ve fiyat nedir acababende var biri 3 biri 5 litre kullanmıyorum
çokmu geldi acababende var biri 3 biri 5 litre kullanmıyorum
sen ne fiyat düşünüysun markaya bakarım bırazdanCanım marka ve fiyat nedir acaba
altında fevvare yazıyorCanım marka ve fiyat nedir acaba
Canım aklındaki fiyat nedir sen söyle ona göre konusalım :) ben evlenirken hata yapıp bilmediğimden günlük tencere setimi teflon aldım daha ikinci senem gitti hepsinin altıo yüzden suan cok pahalı bişey alamam bi kaç yerde tek tek mehtap tencere sordum 20tl dediler 25tl dediler ama daha uygun lazım bana birde yapıstırmıyodur altları dimi:))[/QUdaha uygunu 10 lirayamı satayım : )
evet var hiç kullanmadıgım ama il izmirAz kullanılmış ya da evinizde fazladan olan celik tencere varsa satılık uygun fiyatlı arıyorum günlük kullanmak için
Fiayt ne düşünüyosun canım ve markası nedirevet var hiç kullanmadıgım ama il izmir
Canım senin aklındaki fiyat nedir ikinci el arama amacım zaten daha uygun olması için :) on lira yirmi lira satıcı kaca satarsa belki ben almam baskası alır :)))valla bendeki ömürlük gider heralde öyle bir görüntüsü var: )
benim satma düşüncem yoktu görünce yazıverdim.fiyatlarla ilgili bir bilgim yok.oyuzden size sordum.ama 25tende uygun arıyomussunuz.Canım senin aklındaki fiyat nedir ikinci el arama amacım zaten daha uygun olması için :) on lira yirmi lira satıcı kaca satarsa belki ben almam baskası alır :)))
Evet canım 25e zaten var dışarda da belki denk gelir bütceme uygun diye ikinci el bakıyorum :) sansa kısmet :) ama konudan baskası da görebilir :)benim satma düşüncem yoktu görünce yazıverdim.fiyatlarla ilgili bir bilgim yok.oyuzden size sordum.ama 25tende uygun arıyomussunuz.
bendekiler kutuda onları yarın kutudan çıkarıp fotograflarını çekeyim hangi boyutlarda lazımFiayt ne düşünüyosun canım ve markası nedir