Bebek İkinci El Çelik tencere varmıııı

sltnslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
274
34
34
Az kullanılmış ya da evinizde fazladan olan celik tencere varsa satılık uygun fiyatlı arıyorum günlük kullanmak için

Canım aklındaki fiyat nedir sen söyle ona göre konusalım :) ben evlenirken hata yapıp bilmediğimden günlük tencere setimi teflon aldım daha ikinci senem gitti hepsinin altı o yüzden suan cok pahalı bişey alamam bi kaç yerde tek tek mehtap tencere sordum 20tl dediler 25tl dediler ama daha uygun lazım bana birde yapıstırmıyodur altları dimi:))

Canım senin aklındaki fiyat nedir ikinci el arama amacım zaten daha uygun olması için :) on lira yirmi lira satıcı kaca satarsa belki ben almam baskası alır :)))
benim satma düşüncem yoktu görünce yazıverdim.fiyatlarla ilgili bir bilgim yok.oyuzden size sordum.ama 25tende uygun arıyomussunuz.

benim satma düşüncem yoktu görünce yazıverdim.fiyatlarla ilgili bir bilgim yok.oyuzden size sordum.ama 25tende uygun arıyomussunuz.
Evet canım 25e zaten var dışarda da belki denk gelir bütceme uygun diye ikinci el bakıyorum :) sansa kısmet :) ama konudan baskası da görebilir :)

Orta boylarda cok büyük düşünmüyorum en küklerdende düşünmüyorum ama litre olarak bilmiyorum nekadar oldugnu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…