Çelik tencere tavsiyeleriniz

EylulSirma

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
118
4
118
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar çelik tencere almak istiyorum ama çok da pahalı bişiy olsun istemiyorum.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler:))))))

Korkmaz öneriyorum, hem çeliği çok iyi hem fiyatları makull, çokta güzel modelleri varr:92:

Ben Esse den kendi markasına ait olan çelik tenceresını aldım 4 parça 220ydi indirimden 110 aldım :)

Kullananlarda var memnunlarmış..Farklı bir markada olsa İndirimden yakalayıp al bence

mrb cnm bnde bernardo dan almışdım 199 tl ye kampanya vardı gayet şık güzel korkmaz modellerıne benzıyor

korkmazı tek geçerim, biraz detaylı araştırırsan ya da ana bayiine ulaşabilirsen daha uyguna da alabilirsin, kampanyaları kaçırma

Teşekkür ederim kıslar:))
Korkmazın sitesinden eminönüdeki yerlerinin adresini ve telefonunu aldım oraya gidebilirim.
Geçen haftada gitmiştmiştim tost makinesi ve clipso 8+4,5 set aldım.
Bunların fotolarını atamıyorum çünkü daha yeni üyeyim(

çok iyi etmişsin canım,korkmaz düdüklü kullanan arkadaşlarım çok memnunlar,pişirme süresi oldukça kısalıyor. yalnız aklında olsun düdüklü tencerelerin kapaklarını bulaşık makinasında yıkamaman lazım o ortasındaki sibobu bozulabiliyormuş.

Yaklaşık bir yıldır Karaca'nın çelik tencerelerini kullanıyorum,çok memnunum.Sana da tavsiye ederim.

Eğer günlük olarak küçüklerden alacaksan korkmazın tombik jr boyut olarak uygun fiyatını bilmiyorum bana hediye olarak gelmişti
ama ben çeyizime hisarın çelik ve teflon tencerelerini aldım
Kampanyalara bir göz at yıllarca kullanmak için ya korkmaz ya emsan ya da hisar

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..Bu sebeple konunuz Mutfak Arac ve Gerecleri başlığına taşınmıştır.

Merhaba arkadaşlar.Bende çeyiz hazırlığı içerisindeyim.Benim marka olarak tefale bir sempatim var.Bu nedenle teflon tencerelerimi ve tost makinası ronda vs. mutfak eşyalarımı tefalden alacağım.Sadece çelik tencere konusunda araştırma yaptığımda jumbo kalite olarak aklımı çeliyor ama fiyat olarak çelik tencere takımına o kadar vermek istemiyorum.Aslında çatal kaşık takımlarımı beğendiğim modeline göre jumbo hisar veya aryıldız alcam.Hani çelik tencere konusunda jumbo veya hisardan da memnun hemen hemen kullananlar araştırdığım kadarıyla.Ama işte tefal takıntım dolayısıyla hisar alacağıma tefal alırım gibi bir düşüncem oluyor tencerede.
Benim sormak istediğim acaba tefalin çelik tenceresini kullanan arkadaşlar memnunlar mı acaba?Bana bu konuda bilgi verebilirlerse çok çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…