- 9 Aralık 2019
- 178
- 217
-
- Konu Sahibi shewastwenty
Çok teşekkür ederim. Enplusa baktım şuanda ama fiyatı indirimli değil maalesef. İstanbulda değilimBenim çelik tencere setim hisar henüz çok kullanamadim ama sorun yaşamam diye düşünüyorum . Şu an alicak olsam zwilling ya da fissler de alabilirim .Enplus a bakmanızı öneririm .Ya da İstanbul'da iseniz İstoca gidin bu iki markayı da bulabilirsiniz piyasanın bı tık altina .Aryildiz kullanan arkdaslarimin bazıları memnun bazıları değil .Önemli olan tencerenin tabanının et kalınlığı ve ısıyı nasıl dağıttığı aslında .Elinize almadan tencere sipariş etmeyin derim.
Çok teşekkur ederim, evet aryıldız da yılların markası diyorlar. Duduklu tenceresinden memnum olmayan duydum ama çeliğini herkes çok seviyor galiba.Aryildiz eski kalitesin de mi bilmem ama kaynanamdan kalan tencere takimim vardi inanilmaz guzeldi. Tasiniyoken baskasina biraktim yerine 101e gelen hascevher almistim alt tabani makinede renk degistirdi gibi oldu ama ondan da memnunum disardan kucuk gibi gorunuyo fakat ici genis. Celik tencere candir cifle cifle kullan
Zwillingi indirimde bulursaniz kaçırmayin:)kolay gelsinÇok teşekkür ederim. Enplusa baktım şuanda ama fiyatı indirimli değil maalesef. İstanbulda değilimTabanının kalın olması mı iyidir sizce, aryıldız tencereler de baya ağır bir mağazada bakmıştım. Ama zwilling de aşırı kaliteli. Keşke ikisinden birini indirimde bulabilsem.
Sizinki Lilyum Prestige Plus sanırım. Onu da çok beğendim, hayırlı olsun.Ben de sizin gibi çeyiz hazırlığındayım yeni yeni alıyorum bir şeyler. Aryıldız prestige 8 parça çelik tencere setinden aldım dün kargom geldi. Kapakları süzgeçli, yanında silikon saplar da göndermişler. Çok araştırıp aldım beğendim de kaliteli görünüyorlar
855 TL ye yakaladım gitti gidiyor dan aldımBen de sizin gibi çeyiz hazırlığındayım yeni yeni alıyorum bir şeyler. Aryıldız prestige 8 parça çelik tencere setinden aldım dün kargom geldi. Kapakları süzgeçli, yanında silikon saplar da göndermişler. Çok araştırıp aldım beğendim de kaliteli görünüyorlar