Çelik Tencere Setinde Remetta mı Korkmaz mı?

duygum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
1.464
14
108

Remetta marka - 22 parça piyasa fiyatı 400 tl 290 tl ye kampanyasını buldum

Korkmaz marka - 32 parça piyasa fiyatı 400 tl 390 tl ye buldum

remettanın renkleri benim mutfak ürünlerimde ağırlık verdiğim renkler. eğer kalite olarak bi problem yoksa onu almayı düşünüyorum ama korkmaz da uzun yıllardır bildiğimiz ve benim yakınlarımın çoğunun evinde kullandığı bir marka.

remettada tost makinesi filan yok ama kızlar siz olsanız hangisini alırdınız..

Korkmaz da tava var - Remetta da yok
Kokrmaz da servis kaşıkları var 5 parça - remetta da yok
korkmaz da tost makinesi var - remetta da yok
korkmaz da 1 tencere fazladan var - remettada yok

toplam 10 parça eksiği var korkmazdan.

kızlar siz olsanız hangini alırdınız daa yardım edin bana yahuu:97:

Korkmazın hem 10 parça fazlası var hem de yıllardır bilinen bir marka.Ben olsam onu seçerdim.Çeyizime ilk aldığım şey çelik tencere setiydi.İnter diye bir marka.Bir buçuk yıl öncesi 500 lira verdim aldığım yere güvenerek.Ama şu an alacak olsam korkmaz alırdım sanırım.Fiyatı da uygun geldi bana.​

Bu kadar uygun fiyata nasıl buluyorsunuz bir sürü ürünü? =D Ne kadar güzel.Ben Taç'ın teflon takımını aldım.Sonradan buradan da çok güzel yorumlar okudum.Ben bu tarz şeylerimi tek bir yerden aldım.Amca dükkanı kapatıp evinin altına gitti.Mesela kullandıkları taç marka tencereyi gösterdi ne bir çizik ne bir yanık.Ama benim dediğim teflon.Ancak çelikte de iyilerdir sanırım.​

tşk ederim cnm senin modelinde çok tatlıymış senge güle güle eskit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…