• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik Alyanslar Hakkında Fikirlerinizi Bekliyorum..

achtholin

Mevzu derin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
424
89
123
Merhabalar..

Kızlar sevgilimle çookk uzun süredir birlikteyiz, yüzük takmayı hep nişana erteledik ancak meslek sebebiyle bi müddet daha erteledik nişanımızı..

Çok heveslendik yüzük için alalım dedik ama ben alacağımız yüzüğü nişana kadar çizerim die çelik fikrinde bulundum..

Sizden ricam, çelikler hakkında hiç bi fikrim yok bana kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi ??

İnternette çok uygun fiyatllılarda var ancak güvenemiyorum, bu çelik markaları farklı oluyor mu ??

Beğendiklerimden biri sarı-gri karışımlı, aldıktan sonra solar mı, ezilir mi ??

Lütfen fikirlerinizi paylaşın kızlar...

biz sözlenmeden önce çelik kullanıyorduk canım. Gümüş yüzükler kararıyor şimdiki söz yüzüğümüzde 14 ayar altın 1 sene oldu o da yamuldu ama çelik yüzük tık demedi vallahi :) swatch ın tarihli yüzükleri vardı tarihi gösteren kısmı sürekli düşüyordu sonra yine swatch ın düz çelik yüzüğünü aldık hiç problem çıkmadı canım.

biz sözlenmeden önce çelik kullanıyorduk canım. Gümüş yüzükler kararıyor şimdiki söz yüzüğümüzde 14 ayar altın 1 sene oldu o da yamuldu ama çelik yüzük tık demedi vallahi :) swatch ın tarihli yüzükleri vardı tarihi gösteren kısmı sürekli düşüyordu sonra yine swatch ın düz çelik yüzüğünü aldık hiç problem çıkmadı canım.

canım bizde bugün her yeri dolaştık çeliklerde çeşit bulamadım, gümüş yine alalım dedik..

son şans bol çeşitli bi mağazada çelik aldık, düz bir model çok beğenerek aldım, yorumun için çook teşekkür ederim canım..

biz kalın gümüş yüzük almıştık örgü gibi bir modeli olduğu için çizilme gibi bir şey olmadı et kalınlığı da fazlaydı o yüzden çelik kadar sağlamdı :) ama çelik daha fazla çizilir gibi geliyor bana :s

bu marka yg 031 modelini kullandık çelik modellerine bakabilirsin
Lost Silver Serisi | Alyans

ilk mesaja bakıp yazmıştım almışsınız zaten :))

Son düzenleme:
canım aldık almasınada bu markanın modellerinide çok beğendim :16

ancak gümüş kararır die tercih etmedik biz çelik aldım görünüşü çok güzel çizilme gibi bi durum şimdilik yok ancak olursada değişirim..

teşekkür ederim ilgin için..

Back