kızlar merhaba celerit plus kullannan varmı beyaz tenliyim ve yanaklarımda çiller var ve sanki gün geçtikçe çoğalıyorlar açık kahverengi tonlarında rengi. celerit plusu duydum kullanıp memnun kalan olumlu olumsuz sonuç alan yada başka bi krem tavsiye eder misiniz.
ben çillerim için kullandım fakat 1 buçuk ay.. eczacı bayan 6 ay kullanman gerekio dedi aşırı beyazlama yaptığı için ben sadece 1 buçuk ay kullanıp bıraktım ama o 1 buçuk ay içerisindede çok bir etkisini görmedim açıkcası:/ Belki 6 ay sonunda etki gösterebilir ama çok beyazlatıyor cildi ruh gibi olmuştum..bu tarz çil ve lekeler için kullanılan kremlerin hemen hemen hepsi zaten beyazlama etkisi yapıyorm.
çil için bişeyler kullanıp çilleri yok olanlar warsa cwplarınızı bekliyorum....=)
elvan, ben de almayı düşünüyordum celerit plus.u gözlerimin kenarında hafif güneş lekeleri oluştu. kremi sürülen yerle sürülmeyen yer arasında ton farkı mı oluşuyor, bir yeri düzeltelim derken daha kötü yapmayalım
Annem de bunu kullanıyor kızlar, tüm lekelere iyi geldiğini söylüyor, sürekli bunu aldırıyor bize.
O çok memnun, ben de kullanıyorum bazen, ama tabi düzenli kullanmayınca bir şey olmaz :)