- 27 Şubat 2019
- 299
- 664
- 103
- Konu Sahibi Princessduck
Arkadaslar eşim tek testis nedeniyle azosperm.. celalettin peruya gitsekmi kararsiz kaldıkk. Lutfen bilgi verirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bizde celalettin hocanın hastasıydıkArkadaslar eşim tek testis nedeniyle azosperm.. celalettin peruya gitsekmi kararsiz kaldıkk. Lutfen bilgi verirmisiniz
Kesinlikle gitmelisiniz çok ilgili ve işinin ehli bir doktor tavsiye ederim.Arkadaslar eşim tek testis nedeniyle azosperm.. celalettin peruya gitsekmi kararsiz kaldıkk. Lutfen bilgi verirmisiniz
Tesekkur ederim benim esim inmemis testise bagli azospermMerhaba bizde celalettin hocanın hastasıydık
Eşimde sperm yoktu bir kere tese oldu hiç sperm bulunamadı
Celalettin hocanın tedavisi ve yönlendirmeleri sonucunda 13 haftalık HAMİLEYİM . Şimdi tek dua. Onu saglıkla kucagımıza almak
Ben brüksel tüp bebek merkezinde transfer yaptırdım.
Gittiniz mi celalettin hoca ya başladınız mı tedaviyeTesekkur ederim benim esim inmemis testise bagli azosperm
Yok canim iki hafta sonra gidecegiz insallahGittiniz mi celalettin hoca ya başladınız mı tedaviye
Yok canim iki hafta sonra gidecegiz insallah
Insallah ümitli konusur. Bide biz ilk defa inhibin b testi verdik 10 gun sonra cikacak sonucu. Onuda merak ediyorum insallah o da iyi gelirHadi hayırlısı hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyorum.
O ne testi canim bizden istememisti ege beyInsallah ümitli konusur. Bide biz ilk defa inhibin b testi verdik 10 gun sonra cikacak sonucu. Onuda merak ediyorum insallah o da iyi gelir
Icerde üretim var mı yokmu yada uretimi saglayan öncü hücreler varmi onu haber veriyormuş az çokk .. bende tam bilmiyorum canim bizim doktorumuzda istememisti ama peru istiyormusO ne testi canim bizden istememisti ege bey
Çok iyimis ozaman .Icerde üretim var mı yokmu yada uretimi saglayan öncü hücreler varmi onu haber veriyormuş az çokk .. bende tam bilmiyorum canim bizim doktorumuzda istememisti ama peru istiyormus
Hic bilmiyorum canim benim aslinda onemsiz birseymis bak sizin doktorda istememis emre beyde istemiyor . Pahalida bi test gerek yok demisti doktorumuz ama icimizde de kalmasin diye yaptirdikÇok iyimis ozaman .
insallah temiz cikar tese de sperm cikma durumu yuksek olur heralde temiz cikarsa
Bu inhibin testi beyin'deki hormon salgılamasında, sperm üretimi var mı yok mu onu gösteriyor bildiğim kadarı ile.Hic bilmiyorum canim benim aslinda onemsiz birseymis bak sizin doktorda istememis emre beyde istemiyor . Pahalida bi test gerek yok demisti doktorumuz ama icimizde de kalmasin diye yaptirdik
Beyin ile alakali degil sanirim yaBu inhibin testi beyin'deki hormon salgılamasında, sperm üretimi var mı yok mu onu gösteriyor bildiğim kadarı ile.
Ya işte bir nevi hormon testi kandan test yapıyorlar, sperm üretimi var mı yok mu onu gösteriyor bir yerde öyle okumuştum.Beyin ile alakali degil sanirim ya