Celalettin peru hocanın muayene ücreti ne kadar. Ne kadar zamandır azosperm tedavısı alıyorsunuz. Benimde eşime azosperm teshısı koyuldu. 24 aralıga bahcecıde randevu aldık.Selam arkadaslar eşim azosperm tedavisi görüyor celalettin perru da. Çok fazla ilaç kullanıyor Dr henri ek gıda takviyeleri iğneler haplar. Andromed de analiz verdik iki kez ilaçları kullanmadan önce testesteron hormonu 253 idi sınır 250 idi 3 birim yukardaydi 3 ay ilaç tedavisi sonrası 40 kusur lere indi ilaçları bitmisti ozaman kan vermiştik doktorumuz ona yordu. Celalettin hocada tedavi gören arkadaşlar varsa nasıl sonuç aldılar ne kadar zaman sürdü olumlu sonuclar bu tedavi süresi nekadar sürer başka doktor tavsiyeniz varmidir tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşırmisiniz. Azosperm de bu ilaç mükemmel etkili dediğiniz varsa tavsiye edermisiniz. Teşekkür ederim şimdiden
Bahçecide Bülent hoca varmış reklamlara bakmayın diyorlar biraz çabalamak gerek fototerapinin birçok hastada etki ettiğini gördük mikro tese en son çare celalettin hoca yanlış hatırlamıyorsam 700 lira idi muayenesi Dr henri nin ürünlerini kullandiriyor diğer doktorlara göre bu ürünler daha makul fiyat Ertan cevizci var 8 bin küsur lira istiyor Dr henri ürünleri 3 4 binlira tutuyor 3 aylık halinde oluyor bizim 6 ay olacak bakalımCelalettin peru hocanın muayene ücreti ne kadar. Ne kadar zamandır azosperm tedavısı alıyorsunuz. Benimde eşime azosperm teshısı koyuldu. 24 aralıga bahcecıde randevu aldık.
Celalettın hocayıda arastırıyoruz. Acaba fitoterapı mi alsak diye. Biraz bilgi verirmisiniz
Eveet Bahcecıde bulent hocaya randevu aldık.Bahçecide Bülent hoca varmış reklamlara bakmayın diyorlar biraz çabalamak gerek fototerapinin birçok hastada etki ettiğini gördük mikro tese en son çare celalettin hoca yanlış hatırlamıyorsam 700 lira idi muayenesi Dr henri nin ürünlerini kullandiriyor diğer doktorlara göre bu ürünler daha makul fiyat Ertan cevizci var 8 bin küsur lira istiyor Dr henri ürünleri 3 4 binlira tutuyor 3 aylık halinde oluyor bizim 6 ay olacak bakalım
Canim sakin gitmeyin bülent Erol'a biz eylül 2022 gittik Esim azosperm Adam ilgilenmiyor 2 dakka konustu bizim le esimi elle muayene etti 1300tl muayene ücreti Aldi. Esime klomen hapini Verdi fsh degeri 12 den 27 ye yükseldi. Sperm testi bile istemedi Kan tahliline göre tedavi veriyor.. Yine siz bilirsiniz biz tedaviyi yarida birakti celalettin peruya gidecez Nisan da. Ben bülent erol dan hic memnun kalamadim adamin tek derdi alacagi para ve 6 ay sonra size tese diyecekCelalettin peru hocanın muayene ücreti ne kadar. Ne kadar zamandır azosperm tedavısı alıyorsunuz. Benimde eşime azosperm teshısı koyuldu. 24 aralıga bahcecıde randevu aldık.
Celalettın hocayıda arastırıyoruz. Acaba fitoterapı mi alsak diye. Biraz bilgi verirmisiniz
Çok geçmiş olsun. Üzüldüm. Ne umutlarla gidiyoruz. Ama paramızla rezil oluyoruz yani. Biz hem bülent hocadan, hem celalettın hocadan randevu aldık. Sonra ameliyat istemediğimiz için bülent hocayı iptal ettik. Celalettin hocanın yanınada daha gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. İstediği testler var. Onları topluyoruz şuan. Hakkımızda hayırlısı. Deneyimimizi yazacağım bendeCanim sakin gitmeyin bülent Erol'a biz eylül 2022 gittik Esim azosperm Adam ilgilenmiyor 2 dakka konustu bizim le esimi elle muayene etti 1300tl muayene ücreti Aldi. Esime klomen hapini Verdi fsh degeri 12 den 27 ye yükseldi. Sperm testi bile istemedi Kan tahliline göre tedavi veriyor.. Yine siz bilirsiniz biz tedaviyi yarida birakti celalettin peruya gidecez Nisan da. Ben bülent erol dan hic memnun kalamadim adamin tek derdi alacagi para ve 6 ay sonra size tese diyecek
Bende ikisi arasinda git gel yapiyordum bülent erola gittim gittigime pisman oldum tedavi yarida birakildi suan bizim tarafimizdan. Biz ankara a life gidecez orda semra sertyel var sperm testlerine cok ayrintili bakiyormus urolojide mesut tül oda celalettin hoca gibi veriyormus tedaviyi ilaclari felan. Bakalim hakkimizda hayirlisiÇok geçmiş olsun. Üzüldüm. Ne umutlarla gidiyoruz. Ama paramızla rezil oluyoruz yani. Biz hem bülent hocadan, hem celalettın hocadan randevu aldık. Sonra ameliyat istemediğimiz için bülent hocayı iptal ettik. Celalettin hocanın yanınada daha gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. İstediği testler var. Onları topluyoruz şuan. Hakkımızda hayırlısı. Deneyimimizi yazacağım bende
Geçmiş olsun meryem hanımBende ikisi arasinda git gel yapiyordum bülent erola gittim gittigime pisman oldum tedavi yarida birakildi suan bizim tarafimizdan. Biz ankara a life gidecez orda semra sertyel var sperm testlerine cok ayrintili bakiyormus urolojide mesut tül oda celalettin hoca gibi veriyormus tedaviyi ilaclari felan. Bakalim hakkimizda hayirlisi
Selam, bizim 1.9 randevumuz vardi Adam 2 dakka konustu ilaclari pat diye önümüze Verdi esimi elle muayene etti kendimizi biranda disarda bulduk soru bile soramadim. Cok ilgisiz alakasiz biri hiç Instagramda oldugu gibi degil ilgisiz.Geçmiş olsun meryem hanımneden tedavıyı yarım bıraktınız. Kaç ay gittiniz bülent hocaya. İçinize ne sinmedi.
Meryem hanım öncelikle geçmiş olsun Allah hepimizin emeklerinin çabasının karşılığı ni hayırlısıyla nasip etsin esinizde hiç sperm çıkışı yok anladığım kadarıyla küçükken inmemiş testis ameliyatı oldu mu genetik test yaptırdınız mı benim eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ikikere olmuş birini küçükken iki yaşlar ında falan ikinci sini 5 yaşında falan olmuş eşimde hiç sperm çıkışı yok ama şuan kan testlerinde olumlu yönde değişim var hormonlar da teste gitmedik daha iğnelerin bitmesini bekliyoruz bakalımSelam, bizim 1.9 randevumuz vardi Adam 2 dakka konustu ilaclari pat diye önümüze Verdi esimi elle muayene etti kendimizi biranda disarda bulduk soru bile soramadim. Cok ilgisiz alakasiz biri hiç Instagramda oldugu gibi degil ilgisiz.
Beim esimin fsh degeri biraz yüksekti 14 klomen hapiyla 3 ayda 27 oldu, neyapicaz diye sordum birsey yapamayiz dediler. Orda biraktik tedaviyi bizde. Semra sertyele gitcez ankaraya.
Geçmiş olsun tekrardan. İnşallah bundan sonraki süreçlerde sizi anlayan dinleyen daha ilgili doktorlara denk gelirsiniz. Allah hepimize hayırlısı ile nasip etsin anne babayı olmayıSelam, bizim 1.9 randevumuz vardi Adam 2 dakka konustu ilaclari pat diye önümüze Verdi esimi elle muayene etti kendimizi biranda disarda bulduk soru bile soramadim. Cok ilgisiz alakasiz biri hiç Instagramda oldugu gibi degil ilgisiz.
Beim esimin fsh degeri biraz yüksekti 14 klomen hapiyla 3 ayda 27 oldu, neyapicaz diye sordum birsey yapamayiz dediler. Orda biraktik tedaviyi bizde. Semra sertyele gitcez ankaraya.
Merhaba biz de Ankara'dayız A life gitmeyi düşünüyoruz. Siz gittiniz mi? Herhangi bir bilgi aldınız mı?Bende ikisi arasinda git gel yapiyordum bülent erola gittim gittigime pisman oldum tedavi yarida birakildi suan bizim tarafimizdan. Biz ankara a life gidecez orda semra sertyel var sperm testlerine cok ayrintili bakiyormus urolojide mesut tül oda celalettin hoca gibi veriyormus tedaviyi ilaclari felan. Bakalim hakkimizda hayirlisi
Aminn Allah tez vakitte saglikli bir sekilde evlatlarimiza kavustursun. Esim 4 yasinda ameliyat olmus testislerinden teki adsagda biri arada bir Yukari kaciyordu ama 1 yildir ikiside assagda duruyor herhalde vitaminlerden caylardan oldu.Meryem hanım öncelikle geçmiş olsun Allah hepimizin emeklerinin çabasının karşılığı ni hayırlısıyla nasip etsin esinizde hiç sperm çıkışı yok anladığım kadarıyla küçükken inmemiş testis ameliyatı oldu mu genetik test yaptırdınız mı benim eşim küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ikikere olmuş birini küçükken iki yaşlar ında falan ikinci sini 5 yaşında falan olmuş eşimde hiç sperm çıkışı yok ama şuan kan testlerinde olumlu yönde değişim var hormonlar da teste gitmedik daha iğnelerin bitmesini bekliyoruz bakalım
Merhaba, biz daha gitmedik subat veya martta gitcez Allah kismet ederse. Esim sperm testi verip seviyemizi ögrencez semra hocadaMerhaba biz de Ankara'dayız A life gitmeyi düşünüyoruz. Siz gittiniz mi? Herhangi bir bilgi aldınız mı?
14 Aralikta bizim kontrolumuz vardi 756 tl ücret odedik Ayrıca tedaviye 13 Haziran 2022 de başladık.Tedavimiz halen devam ediyorCelalettin peru hocanın muayene ücreti ne kadar. Ne kadar zamandır azosperm tedavısı alıyorsunuz. Benimde eşime azosperm teshısı koyuldu. 24 aralıga bahcecıde randevu aldık.
Memnunmusunuz. Eşinizde sperm cıkısı olmaya basladımı. Gecmıs olsun14 Aralikta bizim kontrolumuz vardi 756 tl ücret odedik Ayrıca tedaviye 13 Haziran 2022 de başladık.Tedavimiz halen devam ediyor
14 Aralikta bizim kontrolumuz vardi 756 tl ücret odedik
Evet tedavimiz olumlu ilerliyor. Evet çıkış var ama halen tedavimiz devam ediyorMemnunmusunuz. Eşinizde sperm cıkısı olmaya basladımı. Gecmıs olsunbızde carsamba gunu gıdecegız
6ay olmuş normal çıkış oldu mu14 Aralikta bizim kontrolumuz vardi 756 tl ücret odedik Ayrıca tedaviye 13 Haziran 2022 de başladık.Tedavimiz halen devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?