• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Celal bayar üniversitesi hakkında...

cukulukurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
445
88
68
Merhaba arkadaşlar bu sene üniversite tercihi yapacağım Celal bayar Türk dili ve edebiyatı düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardım edebilir misiniz acabaaa :/

bende cbü edebytı terch verdm . kuzenm okumstu gusel bi üni oldgunu soledi :) tabi bilemem ne kadar gusel bn yakın die terch ettm

aaa gerçekten mi izmirde mi oturuyorsun sen de normalde. Herkes köy gibi diyor ama benim için Önemli değil nerde olduğu..

ewt canım izmirde oturuyorum . bnm cbüden mezun cok arkadsm var herkes ortam iyiyse her yer gusel diolar . ama dun edebyt hocamla knustum o cbüden mezun orayı hc sevemedgni illalh ettgni soledi boş gttm geldim dedi. hocalrı faln ii deglmş ole dedi . köy gbi dememlerne gelnce ee izmrn yanında köy kalıo tabi orası ayrı

Ben cbü fizik mezunuyum. fiziği de hiç severek okumadım, okula da güle oynaya gitmedim. bunun sebebi okulun kötü olması değil benim bölümü sevmememdi. lise ortamımı özleyip aradığımı bulamamamdı. Muradiye eskiye göre çok gelişti. daha da güzel olur diye düşünüyorum. okulu sevmeniz gerçekten kuracağınız arkadaşlıklara bağlı biraz da. edebiyat okumak istiyorsanız çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum. mezun olduğunuzda okulun pek bir önemi kalmıyor emin olun. sonuç: gönül rahatlığıyla yazabilirsiniz:) başarılar..

Back