• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekyat içindeki küf kokusu

domacica

Anti-Stupid
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
1.349
3.295
133
Sevgili hanımlar merhaba,

yurtdışına dil eğitimi için geldiğim yerde arkadaşımla beraber eşyalı bir ev tuttuk. Daha ilk geceden salonda bir küf, bir rutubet kokusu. ÇILDIRMALIK!

Koltuğumuz açılabilen koltuklardan, bir açtık ki içine bir yastık ve bir battaniye her yanı küflenmiş. Hemen attık ama koku gitmedi. Koltuk temizleyici çağırdık, yok gitmiyor!!!

Koku aslına bakarsanız koltukta değil, tahtada. Hemmmmeeen sizlere danıştım. Sirke demiş. Kaba koydum beyaz sirkeyi çekyatın içine koyduk. yok, gitmiyor :(

Karbonat denmiş, serptik çıkmıyor. Bir bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Annem ve ablam gelecek ziyarete, utancımdan açamam o çekyatı :((((

Nasıl kurtulabilirim ben bu lanetten?

Sevgili hanımlar merhaba,

yurtdışına dil eğitimi için geldiğim yerde arkadaşımla beraber eşyalı bir ev tuttuk. Daha ilk geceden salonda bir küf, bir rutubet kokusu. ÇILDIRMALIK!

Koltuğumuz açılabilen koltuklardan, bir açtık ki içine bir yastık ve bir battaniye her yanı küflenmiş. Hemen attık ama koku gitmedi. Koltuk temizleyici çağırdık, yok gitmiyor!!!

Koku aslına bakarsanız koltukta değil, tahtada. Hemmmmeeen sizlere danıştım. Sirke demiş. Kaba koydum beyaz sirkeyi çekyatın içine koyduk. yok, gitmiyor :(

Karbonat denmiş, serptik çıkmıyor. Bir bilen varsa ne olur yardımcı olsun. Annem ve ablam gelecek ziyarete, utancımdan açamam o çekyatı :((((

Nasıl kurtulabilirim ben bu lanetten?

Çekyatı balkona koy balkon yoksa camı kapıyı açık bırak çekyatıda bazasını açar pozisyonda bırak havalanmadan düzelmez

Benim de gömme dolabim öyleydi. Dolabin kapisini acil yatsam sabaha sesim gidiyordu. İçindekileri havalandirdim ve her tatafina banyo sabunu koydum. Sabun nemi çektikçe güzel koku yayiyor. Krizi firsata çevirdim :) tavsiye edirim

hımmmm bunu ben de deneyeyim
biri de kedi kumu önermiş nemi çektiği için küfü geçiirir diye geçer mi bilmiyorum
aynı dertten muzdarip biri olarak ben de çare arıyorum

Back