Mrb kizlr ben bu siteyi uzun suredir takip ediyorum hemen konuya geceyim :
Ben istanbulda taa ...... daginin neredeyse yaninda oturuyorum 2. Sinifa iden birde kizim var biz istanbula antalyadan esim emekli oldu (erken oldu) geldik. istanbulda benimde esiminde tum ailesi var biz oraa tasindik ki o dagin ordaki evimiz bizim bile degildi gorumfemindi(maddi durumumuz iyi olmsdigi icin oraya tasindik) esim sonra is kurmaya karar verdi ve adanaya gitti ben ve kizim yalniz kaldik kac aylarca esim 2 hafta gidel 3 gun bizi gormeye donerdi . Evimiz cok sguk depremi gecirmis bayaa eski azcik deprem olsa olucrz birde yksek kesim kocaman karlr yagiyor ve cok soguk burasi arti yetmiyor evimizde hergun kertenkele bocek var kizimla cok korkuyoruz ev rutubetli issiz bir yerde birde yalniz kaliyruz orada babama gideyim desem ki allah razi olsun hep beni aldirirdi babamla evimizin arasinda 3.5 saatlik yol var aksamin 12 sinde bizi alir orada kaliriz hep arkadaslar bu evden bunaldim ne yapacagim yalnizbasima kizimla orada kaliyorum namaz kilarken babam ve kdeslerim seccademin altina para koyuyor kizima dogru durust kiyafet alacak param yok ne yapicam cook bunaladim evimdede hergun elektrik dogal gaz kesilir zaten battaniyeyle dolasiriz evde ne yapscagim ben akil verinn