Çeko.mu okumalıyım kamu yönetimi mi yardım edin lütfen

Sevda sevda

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
19
15
29
Merhaba arkadaşlar bu yıl on lisans basım ve yayın teknolojileri bölümünü bitirdim Dgs ye girdim fakat bir yer olmadı şuan da açıköğretime Dgs ile tercih yapıp lisansa tamamlamak istiyorum fakat çok kararsizim sizce hangi bölümü tercih etmeliyim? :110:Çeko, maliye,isletme,kamu yönetimi,uluslararasi ilişkiler gibi bölümler mevcut fakat ben Çeko ve kamu yönetimi arasında kaldım lütfen akil verin,şimdiden teşekkürler :KK54:

Saol :) kpssye girdin mi ?
Kpss ye girmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtmiştim.Ben 1996-2000 yılında gazi üniversitesinden mezun oldum.İş imkanı çok fakat ingilizce şart.İngilizceni geliştirmeni tavsiye ederim.Özellikle şirketlerde insan kaynaklarında iş imkanı var.Ama ben mali müşavir olmayı tercih ettim.Muhasebe bürom var.

Kpss ye girmeyi düşünmüştüm ama sonra vazgeçtmiştim.Ben 1996-2000 yılında gazi üniversitesinden mezun oldum.İş imkanı çok fakat ingilizce şart.İngilizceni geliştirmeni tavsiye ederim.Özellikle şirketlerde insan kaynaklarında iş imkanı var.Ama ben mali müşavir olmayı tercih ettim.Muhasebe bürom var.

Tavsiyeniz tesekkür ederim bnm amaç kpssye girip atanana kadar insan kaynakları departmanı ama çoğu yerler mezun ve 1 yıl tecrübe istiyorlar :KK43:

X