çekmeköy hakkında bigi verirmisiniz?

yas84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
252
2
ev arıyorum 3 çocuğum var ve site içi olmasını istiyorum genişte olsun diye ama ümraniye içinde böyle bir yer bulmak mümkün diyil fiyatlarda fırlak çekmeköy de fiyatlar buraya göre düşük oraları bilen oturan arkadaşlardan bilgi istiyorum merkeze yakın site 220 yi geçmiycek uygun bir yer lütfen bilgi verin bebelerle çok sıkıldım taşınıymda rahatlıyım:)

merhaba canım.. ben çekmeköyde oturuyorum, madenlerde.. burası çok güzel ve nezih biyer.. tavsiye ederim.. zaten yeni yerleşim olduğu için burada heryer site.. en çokta bu yönünü seviyorum.. bende sitede oturuyorum.. o fiyata burda site içi biryer mutlaka bulursun.. bizim site çok yeni,3+1 , 130m2 240-270 arasında değişiyo.. ama daha uygun sitelewr mutlaka bulursun.. marketlerden sağlık kuruluşlarına kadar herşey var.. ben memnunum tavsiye ederim canım.. bu aradca ulaşımda gayet kolay.. şimdi metroda yapılıyo, sanırım yazın başlicakmış..

madenler evet duymuştum teşekkürler bakalım bu hafta sonu gezicez çekmeköyü madenlerin neresinde oturuyosun yani senin oturduğun yer güzelmiş imkanları bakımından hangi caddeye bakalım.

canım ben şile yolu üzerinde oturuyorum.. şile istikametine giderken madenler sapağının sağ tarafında kalıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…