B BlueAngel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 113 0 296 İstanbul 5 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #1 merhaba, 4 aylık bir kızım var çamlıkta oturuyorum vesait sorunu olmayan yakın oturan gün içinde kızımla ilgilenecek ve ev işlerini yapacak bir yardımcı arıyorum ilgilenenler özel mesaj atabilir.
merhaba, 4 aylık bir kızım var çamlıkta oturuyorum vesait sorunu olmayan yakın oturan gün içinde kızımla ilgilenecek ve ev işlerini yapacak bir yardımcı arıyorum ilgilenenler özel mesaj atabilir.
farangiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2010 10 0 36 İstanbul 20 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #2 meraba ben sancaktepede oturyorun 36 yaşımda bir bayanım bir çocugum var kız 16 yasıda gündüz çalışmak istiyorun ne dersiniz .teşekürler
meraba ben sancaktepede oturyorun 36 yaşımda bir bayanım bir çocugum var kız 16 yasıda gündüz çalışmak istiyorun ne dersiniz .teşekürler
B BlueAngel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 113 0 296 İstanbul 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #3 farangiz .!.: meraba ben sancaktepede oturyorun 36 yaşımda bir bayanım bir çocugum var kız 16 yasıda gündüz çalışmak istiyorun ne dersiniz .teşekürler Genişletmek için tıkla... hala iş arıyosanız görüşmek isterim tel no verirseniz sizi ararım görüşmek üzere
farangiz .!.: meraba ben sancaktepede oturyorun 36 yaşımda bir bayanım bir çocugum var kız 16 yasıda gündüz çalışmak istiyorun ne dersiniz .teşekürler Genişletmek için tıkla... hala iş arıyosanız görüşmek isterim tel no verirseniz sizi ararım görüşmek üzere
B BlueAngel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 113 0 296 İstanbul 1 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #4 ben hala bakıcı arıyorum ilgilenenlere duyurulur
B BlueAngel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 113 0 296 İstanbul 17 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #5 güncel
CasminaL Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 347 -1 96 İngiltere 21 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #6 iyi akşamlar, telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız görüşmek isterim.
B BlueAngel Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 113 0 296 İstanbul 24 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #7 nur07 .!.: iyi akşamlar, telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız görüşmek isterim. Genişletmek için tıkla... maalesef özelden mesaj atma iznim yok...
nur07 .!.: iyi akşamlar, telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız görüşmek isterim. Genişletmek için tıkla... maalesef özelden mesaj atma iznim yok...
okyanus-nehir Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2007 53 1 86 45 İstanbul 24 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #8 sartları sızınle gorusebılırsek sewınırım. gorusmek uzere.
CasminaL Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 347 -1 96 İngiltere 24 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #9 iyi akşamlar ,ben telefon numaramı vereyim beşyüzotuziki dörtyüzseksenüç elli üç yetmişaltı görüşmek üzere...
iyi akşamlar ,ben telefon numaramı vereyim beşyüzotuziki dörtyüzseksenüç elli üç yetmişaltı görüşmek üzere...
N nefertari445 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2010 7 0 36 İstanbul 7 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BlueAngel #10 Merhaba Hala iş arıyorsanız bana özelden kendiniz ve iş tecrübeniz hakkında birkaç detay yazarsanız görüşmek isterim. nur07 .!.: iyi akşamlar, telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız görüşmek isterim. Genişletmek için tıkla...
Merhaba Hala iş arıyorsanız bana özelden kendiniz ve iş tecrübeniz hakkında birkaç detay yazarsanız görüşmek isterim. nur07 .!.: iyi akşamlar, telefon numaranızı özelden mesaj atarsanız görüşmek isterim. Genişletmek için tıkla...