Daha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?