Daha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çekişmeli boşanma ne kadar sürer bide takılar konusunda bilgisi olan varmı ?
- Konu Sahibi Birgaripp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Takıların sende olmadığını ispatlarsan sana geri vermekte mecburlar üstelikte düğünde takılan takılar ve ziynet eşyanın hepsini. Ama anlaşmalı olması icin belki bi süre evli kalmana gerek diye biliyorum buyuzden 1 seneyi bulurDaha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?
- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
1.5 ay sonra ayrılık kararı almak çok üzücü bir şeydir.O kadar çeyiz telaşı yap evime şunumu alsam bunumu alsam şu gelinliği giyeyim binbir heyecan telaş yaşa 1.5 ay sonra ayrıl üzücü olmuş sizin açınızdanDaha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?
öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
ben 4,5 senedir çekişmeli boşanmaya çalışıyorum. Anlaşmalıya ikna edip ortalama bir şekilde anlaşmanızı tavsiye ederim. zira bu süreç çok can sıkıcı. Altınların ispatına gelince ben sabah işe gidip ordan çıkıp ailemin yanına geldiğim için hakim hayatın olağan akışına aykırı altınları yanına alıp gitmesi diye karar verdi. bende de karşı taraf altınları alıp gittiğimi iddia etmişti çünkü. benim neden bu kadar uzun sürdü diye sorarsanız karara itiraz edip istinafa verdiler. 2 senedir istinafta davam. hakimler sürekli değişiyor, yeni işini bilmeyen hakimler geliyor onlar da zor karar veriyor diyor avukatım. ama işte bu kadar beklemişken de geri dönüş olmuyor. başından bilseydim bu kadar uzayacağını hiç girişmezdim belki de. iyi karar verin bu işe başlamadan.
ben 4,5 senedir çekişmeli boşanmaya çalışıyorum. Anlaşmalıya ikna edip ortalama bir şekilde anlaşmanızı tavsiye ederim. zira bu süreç çok can sıkıcı. Altınların ispatına gelince ben sabah işe gidip ordan çıkıp ailemin yanına geldiğim için hakim hayatın olağan akışına aykırı altınları yanına alıp gitmesi diye karar verdi. bende de karşı taraf altınları alıp gittiğimi iddia etmişti çünkü. benim neden bu kadar uzun sürdü diye sorarsanız karara itiraz edip istinafa verdiler. 2 senedir istinafta davam. hakimler sürekli değişiyor, yeni işini bilmeyen hakimler geliyor onlar da zor karar veriyor diyor avukatım. ama işte bu kadar beklemişken de geri dönüş olmuyor. başından bilseydim bu kadar uzayacağını hiç girişmezdim belki de. iyi karar verin bu işe başlamadan.
- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
Kesinlikle ama kader diyorum napiyim bunu yaşamak gerekiyomus1.5 ay sonra ayrılık kararı almak çok üzücü bir şeydir.O kadar çeyiz telaşı yap evime şunumu alsam bunumu alsam şu gelinliği giyeyim binbir heyecan telaş yaşa 1.5 ay sonra ayrıl üzücü olmuş sizin açınızdan
1sene dolmadi evet ama küçük bı sehirdeyiz yinede uzar mı ?Çekişmeli uzar da uzar. Zaten işler yavaş yürüyor adliyede.Anlaşmalıya ikna ederseniz tek celsede biter diyecegim ama yanlış okumadiysam 1,5 aylık evliymişsiniz anlaşmalı için de 1 yıllık evli olmak gerekiyor sanırım.
Avukat bu dilekceden sonra iki ay sonra ilk celse görülür dedi..4 sene çok uzun bı zaman 25 yaşındayım 26 ya giricem 4 sene çok şey götürür benden ..Kv ile kp cekismeli bosanacak,daha davanin gunu bile belli degil bir sene oldu. Uzun surebilir. Arkadasim cekismeli acmisti davasini, 4 yilda bosanabildi.
- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
1 sene sürerse şükredin derim arkadaşımın 3 buçuk sene sürdü.Daha önce buraya konu acmisdim.Ailesi ve pisirik kocam yüzünden bir buçuk aylık evliyken boşanma sürecine girdim.İlk dilekçeye cevap dilekçesi yazmisdik onlar da cevaba cevap dilekçesi yazmışlar şaşırtıcı ki yemek yapmiyo dışında iftira yok hatta benim dediklerimi onaylamis resmen Allah mı şaşırttı bilmem daha ağır iftiralar bekliyodum ben.Bide takıları ben gelirken getirmisim yazmışlar tamamen yalan bu bunu ispatlariz diyo avukatım ama nasıl ? Tanıklar bende olmadığını biliyo ama babam kardeşim falan başka kimse şahitlik yapmaz heralde güvenip de bunu nasi kanitlayabilirim? Bide ne kadar sürer bir seneye biter diyo avukat ama ben bı sene sürmesini o iğrenç insanın artık soyadını cidden taşımak istemiyorum..Kabusum oldular hergun rüyamda goruyorum,normalde olmadığı kadar insanlar görüp çok mutlu falan diye haberlerini almakdan biktimm!( Sadece görmeyle bu kanıya varıp çok matah bişey yapmış gibi gelip bana anlatiyolar) bu insanlar tamamen çıksın hayatımdan gormeyim duymayim istiyorum buda dava bitmedikce galiba zor..Daha kısa sürmesinin bı yolu varmı ?
4,5 sene mi benim için çok kötü olur buöncelikle hakkınızda hayırlısı olsun.
Çok kötü bı durum ya zaten hayallerini çalıyorlar bide hayatından 3 sene calmalari1 sene sürerse şükredin derim arkadaşımın 3 buçuk sene sürdü.
- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
evet ve o yıllar içinde karşına seni hakedenler çıkıyor ve sen bu rezil sistem yüzünden onuda kaybediyorsun üstelik o süreçte biri ile görüşmeni kanıtladıkları takdirde ya da yakışıksız davranış dediklerinden biriyle otursan bi yerde tazminatlar şunlar bunlar havada uçuşuyor. Yani bu ülkede boşanmak evlenmekten beterÇok kötü bı durum ya zaten hayallerini çalıyorlar bide hayatından 3 sene calmalari
- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
Uzar bence. Avukat karşı tarafı anlaşmaliya ikna ederse daha kısa sürede biter bence. Sen de kurtulursun daha az yipranirsin.1sene dolmadi evet ama küçük bı sehirdeyiz yinede uzar mı ?
- 28 Kasım 2010
- 41.692
- 138.195
- 798
Valla hemen oyle ilk celse gorulemeyebiliyor yani. Cok yogun olmayan bir yerden acilmis olmali dava. Garantisi yok yani. Hadi ilk celse gorulse de kim bilir neler cikacak davanin yonu nasil seyredecek belli degil. Esimin halasi da cekismeli bosaniyor en az 5 celse gecmistir eften püften seylerle. Uzuyor maalesefAvukat bu dilekceden sonra iki ay sonra ilk celse görülür dedi..4 sene çok uzun bı zaman 25 yaşındayım 26 ya giricem 4 sene çok şey götürür benden ..
Takilarimi verseler anlaşırız biter ama beni bu hale getirip kapıya koyup takilariminda onlarda kalması çok canmi sikar..Hem suçum yokken beni bu hallere soktular hem ucuz kurtulduk demelerini de istemiyorum.Belki vermeyi kabul ederler inşallah dua edin..Anne olmamda zorlasicak zaman ilerledikçe 25 yaşındayım 26 ya giricem dava sonucunda 30 yaşında falan olicam bu hakkımı da gasp etmesinlerevet ve o yıllar içinde karşına seni hakedenler çıkıyor ve sen bu rezil sistem yüzünden onuda kaybediyorsun üstelik o süreçte biri ile görüşmeni kanıtladıkları takdirde ya da yakışıksız davranış dediklerinden biriyle otursan bi yerde tazminatlar şunlar bunlar havada uçuşuyor. Yani bu ülkede boşanmak evlenmekten beter
- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
Senin diger konunada yazmıştım sanirim canim benim eski pislik esimde bosanmayi kabul etmedi cekismeli olacaktı ben nafaka ve tazminat istedigim boşanma da 10 milyar maddi 10 milyar manevi bu kagit ona gidince birden kedi gibi oldu bana her konusmama düz giden adam bi kibar birbirimizi üzmeyelim zaten yipransik essek gibi kabul etri imza atti ve tek celsede bosandimn
- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- 63
Çok iyi bir avukat ile bunları dilekçede yazmalısınız çocuk durumu hayallerinin elinden alınması vs.unutma pozitif ayrımcılık olduğunu. eğer hakkını arayacaksan güçlü ve sabırlı olmalısın zor ve uzun bir süreç seni bekliyor. İnşallah en kısa zamanda kurtulursunTakilarimi verseler anlaşırız biter ama beni bu hale getirip kapıya koyup takilariminda onlarda kalması çok canmi sikar..Hem suçum yokken beni bu hallere soktular hem ucuz kurtulduk demelerini de istemiyorum.Belki vermeyi kabul ederler inşallah dua edin..Anne olmamda zorlasicak zaman ilerledikçe 25 yaşındayım 26 ya giricem dava sonucunda 30 yaşında falan olicam bu hakkımı da gasp etmesinler
Takilarimi istiyorum canım ben işte kabul etmiyorlar..Senin diger konunada yazmıştım sanirim canim benim eski pislik esimde bosanmayi kabul etmedi cekismeli olacaktı ben nafaka ve tazminat istedigim boşanma da 10 milyar maddi 10 milyar manevi bu kagit ona gidince birden kedi gibi oldu bana her konusmama düz giden adam bi kibar birbirimizi üzmeyelim zaten yipransik essek gibi kabul etri imza atti ve tek celsede bosandimn