evlendıkten sonra hıc bır mala sahıpp olamadık borc ıcınde yuzduk hep tutarsızlık yuzunden sahıtlerım var ılk dursmadn sonra tanıklık edecekler sanırım.. dugun takılarımı isteme hakkım oldugunu bılmıyordum.. cocugu alacagım annem bakacak zaten sabah bırakıp aksam alıyorm.. annem gelınce ısım kolaylasır ınsallah dılekcemı duzenleyebılyor muyum ?Adliyeye gidip ücretsiz avukat talep edebilmek için bilgi alın mutlaka . Devlet ücretsiz avukat da tahsis ediyor .
Hiç olmazsa sadece Dilekçelere cevap yazmak için bir avukattan danışmanlık ücreti karşılığı size dilekçe yazmasını isteyebilirsiniz ..
Çocuğa hiçbir zaman onlar bakmayın.
Zaten biz bakıyoruz çocuk biz de kalsın derler
Nafaka çok az istemişsiniz
Tazminat istediniz mi
Düğün takılarını da isteyebiliyorsunuz
Mehir belirlendiyse onu da isteyin
Evlilik sonrası edinilen mal varsa onlardan da isteyin
Çekişmeli boşanma tek celsede bitmez
Kumar oynadığına , aldattığına dair size kimler tanıklık edecek , onları belirleyin
kredı borcum var ben cekmıstım sırf kurtulalım dıye bu borclardan...Ne gibi borçları kaldı size? Mutlaka bir avukat tutun.
2 yıl cok uzun bır sure keske anlasmalı skeılde kabul etseydı de verseydım dıre.. pekı bılgınız varsa dava bıttıkten sonra mı oder nafakayı cocuk ıcın ? yardımınız ıcın tesekkur ederımBaroya basvur kuzum sen ugrasamazsin prosedurleri vardir ama hem davalarin genel seyrinden hemde pandemiden uzar o is bizimde var basimizda avukat bize 2 seneyi gozden cikarin dedi dusun ..cekismelilerde boyle sanirim fakat uzulme delillerin var sahitlerin olsun mutlaka ayrica korkuyorsan uzaklastirma al ne olur ne olmaz onuda ekle
Acıkcası o kadar batık bır durumdakı sankı ben yazsam da hakım vermeyecek cnku cıdden cok borcu var.. bunu gorup cocuha ancak nafaka baglaarlar dıye bılıyorum .. anlasmalıya ıkna edemedım bır etsem dırek ıslem yapacagım cevırecegım en kotu mahkemeyı ama yok etmıyor .. anlasmalı olarak bosanmak benım ısıme gelrdı hemen bıtmesını ıstyıyorum cok bıle bekledım bılemıyorum akıl almak ıcın gec kaldım sanırım ama avukatta zor bıraz.. nasıl basarırım bılmıyorumBu kadar aydır ayrısınız ve boşanma davası daha yeni açıyorsunuz bari açmadan bi burdan sorsaydınız. Dava dilekçenizde ne talep eder ve ne iddia ederseniz o yolda ilerliyor mahkemeler. Yani siz dilekçenizde tazminat isterseniz veriyor istemezseniz vermiyor. Gerekçenizi kabul ederse mahkeme davayı açmanızı kabul edip haklılığınızı ispatlarsanızda boşanmanıza onay veriyor. Hemen bir avukat talebinde bulunup düzeltme ve eklemeleri avukatınızın yapmasını isteyin. Mahkeme temiz birkaç yıl sürer. Anlaşmalı boşanmanız çok daha iyi olacaktır. Bir de çalışan hanımlara nafaka bağlamıyorlar karşı tarafın kusurundan dolayı tazminat isteyebiliyorsunuz. Şahitler çok daha sonraki aşamalar.
asgarı ucret olarak gorunuyor , normalde 5 bın alıyor mesaılerle.. kendım ıcın tazmınat yazsaydım keske.. bu sekılde odenır sanmıstım bılemıyorum kafam allak bullak saglıklı dsuunemıyorum suan
evlendıkten sonra hıc bır mala sahıpp olamadık borc ıcınde yuzduk hep tutarsızlık yuzunden sahıtlerım var ılk dursmadn sonra tanıklık edecekler sanırım.. dugun takılarımı isteme hakkım oldugunu bılmıyordum.. cocugu alacagım annem bakacak zaten sabah bırakıp aksam alıyorm.. annem gelınce ısım kolaylasır ınsallah dılekcemı duzenleyebılyor muyum ?
asgarı ucret olarak gorunuyor , normalde 5 bın alıyor mesaılerle.. kendım ıcın tazmınat yazsaydım keske.. bu sekılde odenır sanmıstım bılemıyorum kafam allak bullak saglıklı dsuunemıyorum suan
2 yıl cok uzun bır sure keske anlasmalı skeılde kabul etseydı de verseydım dıre.. pekı bılgınız varsa dava bıttıkten sonra mı oder nafakayı cocuk ıcın ? yardımınız ıcın tesekkur ederım
Acıkcası o kadar batık bır durumdakı sankı ben yazsam da hakım vermeyecek cnku cıdden cok borcu var.. bunu gorup cocuha ancak nafaka baglaarlar dıye bılıyorum .. anlasmalıya ıkna edemedım bır etsem dırek ıslem yapacagım cevırecegım en kotu mahkemeyı ama yok etmıyor .. anlasmalı olarak bosanmak benım ısıme gelrdı hemen bıtmesını ıstyıyorum cok bıle bekledım bılemıyorum akıl almak ıcın gec kaldım sanırım ama avukatta zor bıraz.. nasıl basarırım bılmıyorum
Onu da her zaman atamiyormus meğer,geçen hafta bir arkadaşım başvuru yapmış kabuk edilmedi.Geliri yok SGK si da yokBarodan talep edin, devlet maddi durumu olmayan insanlara avukat atıyor.
Gülüm sadece o adam davaya hiç cevap vermez hiç de delil sunmazsa hakim de her delil zamanında toplarsa en fazla 2 celsede biter. Süreç biraz uzunOncelıkle merhaba kızlar , iş yerımde oldugum ıcın ozetle gececegım esımın kumar bagımlılıgı dolayısıyla elımden gelenı tam 6 yıl yaptıktan sonra bosanma kararımı kesınen verdım tam 7 aydır ayrıyız bosanma davasını dun actım cok sukur fakat cekısmelı olmak zorunda oldu kendısı nafaka odemek ıstemıyor cocugun velayetını kendıme ıstedım kendıme ve cocuguma 750 ser tl nafaka talep ettım aldatma arkadaslarıma akrabalarıma yapmıs oldugu cınsel seylerın gorsellerını ve konusmalarını.. sonrasında her ay aldıgı maası kumara yatıutdıgının dellıllerıne kadar verdım. dılekceme de ekledım .. sızce bu mahkeme nasıl sonuclanacak ?? 3 yasında kızım var annesı bakıyor cocuga bakmamakla tehdıt edıyorlar benı ben calıstıgım ıcın cocuguma bakamıyorum evım kıra cok sukur gecınıyor bır sekılde..annem gelecek 15 gune kadar baska sehırde yasıyor artık annem bakacak benım sorunum acaba dava 1. celsede bıter mı nasıl olur bılen yasayan var mıdır ? surec nasıldır ne yapabılırım ? fıkırlerınız ıcın sımdıden tesekkurler
Barodan avukat talep etmeniz için çalışmıyor olmanız gerekir diye düşünüyorum ama yine de gerekli belgeleri atayım size..Bir de ben de çekişmeli dava açtım, isterseniz avukatımin yazdığı dilekçeyi atabilirim