- 29 Mart 2016
- 521
- 678
Oncelıkle merhaba kızlar , iş yerımde oldugum ıcın ozetle gececegım esımın kumar bagımlılıgı dolayısıyla elımden gelenı tam 6 yıl yaptıktan sonra bosanma kararımı kesınen verdım tam 7 aydır ayrıyız bosanma davasını dun actım cok sukur fakat cekısmelı olmak zorunda oldu kendısı nafaka odemek ıstemıyor cocugun velayetını kendıme ıstedım kendıme ve cocuguma 750 ser tl nafaka talep ettım aldatma arkadaslarıma akrabalarıma yapmıs oldugu cınsel seylerın gorsellerını ve konusmalarını.. sonrasında her ay aldıgı maası kumara yatıutdıgının dellıllerıne kadar verdım. dılekceme de ekledım .. sızce bu mahkeme nasıl sonuclanacak ?? 3 yasında kızım var annesı bakıyor cocuga bakmamakla tehdıt edıyorlar benı ben calıstıgım ıcın cocuguma bakamıyorum evım kıra cok sukur gecınıyor bır sekılde..annem gelecek 15 gune kadar baska sehırde yasıyor artık annem bakacak benım sorunum acaba dava 1. celsede bıter mı nasıl olur bılen yasayan var mıdır ? surec nasıldır ne yapabılırım ? fıkırlerınız ıcın sımdıden tesekkurler
Son düzenleme: