off kizlar tam beni ilgilendiren bir konu.
ozellikle yemek yeme sesi beni cildirtiyor. sofradan kalkip gidiyorum. kayinvalidemlerdeydik film izliyorduk esimin erkek kardesi birseyler yiyordu (ustelik dis telleri var ve agzini kapatmadan yiyor o kadar korkunc ki ifade edecek kelime bulmakta zorlaniyorum) kalkip gidemedim kendi evimde olmadigim icin ama kulagimi kapattim filmi de izleyemedim asiri rahatsiz oldum sanki delirecekmisim gibi hissediyorum o denli rahatsiz oluyorum normal degil yani kesinlikle.. bir gun cocuk gibi agladigimi biliyorum o kadar etkileniyorum o sesten.. yani hersey bir yana bu cigneme sesi beni oldurecek ciddiyim..
genelde her sese normalden fazla duyarliyimdir ama cogu zaman fazla dikkat etmem, dinlemem. ama dinlemeye baslayinca da ayni etkiyi yaratabiliyorlar mesela yemek yerken tabaga vurulan catal kasik sesi.. basim agriyor resmen yerimden sicriyorum cat cat her vurduklarinda... yemegim de zehir oluyor feci rahatsiz oluyorum. ama bazen de hic duymuyorum.. yani farketmiyorum dikkatimi oraya vermedigimde. ama bu farkedip farketmemek kismi bilincli olmuyor tabi.
bu arada bende OKB var cocuklugumdan beri, daha ilkokuldayken teshis konmustu.. bu da onun bir getirisi diye dusunuyorum.
esim artik huyumu biliyor o cok dikkatli davraniyor sagolsun ondan yana bir sikintim hic yok ama kayinvalidemlere gitmek artik iskence gibi geliyor esimin kardesi ve kp ikisi de cok felaketler pfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?