Kızlar beni ancak siz tam olarak anlayabilirsiniz.
Ben de seslere çok duyarlıyım. Daha bugün apartman yöneticisiyle kavga ettim. Şimdi şöyle sayayım:
-Giriş katta oturuyorum ve apartmanın giriş kapısı benim oturma odamın duvarına bağlı.
-Kapı kapanırken duvara çarpıyor ve benim duvarım gürültüden sarsılıyor.
-Apartman 52 daire.
-Her dairede ortalama 4 kişi otursa.
-Yaklaşık 200 kişi eder.
-Hepsi en az birer kere girip çıksa, kapı günde en az 400 kere çarpıyor.
-Sabah 5:30dan gece 2 ye kadar giren çıkan eksik olmuyor.
Hatta bir gün saydım, 5er saniye arayla 10 kere o kapı açılıp kapandı.
Bunu yöneticiye her söylediğimde binbir laf söyleyip zorla usta çağırıyor ve o kapı yumuşuyor. Ama iki haftaya kalmadan bozuluyor, yine şiddetle çarpmaya başlıyor
Yönetici benim çektiğimin farkında değil, her seferinde "bu kapı normal daha ne istiyosun" diyor ama kendisi en üst katta oturduğu için tuzu kuru.
Bugün yine "bozuldu bu usta çağırın" diyince adamda bir bağış bir hakaret. Yok kimse rahatsız olmuyormuş da bir ben rahatsız oluyormuşum, hastaımyşım vır vır. Ben de "yaptıracaksın o kapıyı yoksa görevini yapmıyosun diye mahkemeye veririm" diye bağırıdm birsürü. Tam kapıyı kapayınca bu sefer arkamdan bağırmaya başladı, ben de "kapıyı yaptırmadın bari sus da kafamı dinliyim" deyip oturdum kaç saat ağladım.
Bu insanlar gürültüye niye bu kadar duyarsız
Asıl başkaları normal değil, insanlar gürültüyle yaşamaya o kadar alışmış ki! Yemek yerken, TV seyrederken, müzik dinlerken, koşunurken..
Çok uzattım kusura bakmayın
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)