Peki otele yerlessem bn hatali duruma dusermiyim... annemin evine gitmek istemiyorum o bilmesin istiyorum nerde oldugumuÇekip gitmelisiniz evet.
Biran önce boşanın. Net!!!
Madem annene telefon acacaksin ben iyiyim diceksin , ozaman Annene gitmen daha mantikli olur bu durumda.
Yada kimseye haber vermeden biyere yerles esine mesaj gonder ayrilmak istedigini soyle.
Ama ayrilmakta kararliysan bunu kafana koyduysan , bence herkesin duymasinda sakinca yok.
Agzi laf yapiyorsa yapsin, sonucta Alkolik bir Adamla yasayan sensin ve en iyi sen bilirsin ne yasadigini..
Ustelik birde cocugun var , onuda o alkolik adamin yaninda buyutme.
Iftira atmak oyle kolaymi canim? Seni cevren ailen taniyordur onun yalanlarina inanmayacaklardir.
Neden Hatalı olacaksınız ki?Peki otele yerlessem bn hatali duruma dusermiyim... annemin evine gitmek istemiyorum o bilmesin istiyorum nerde oldugumu
Inanirmisiniz daha once icip geldiginde kapiyi acmadim kapiyi tekmeledi polis cagirdim hic bisey yapmadan gittiler ...sanirim polislerin biseyler yapmasi icin biryerlerimin mor falan olmasi lazim ...tokati nasil ispatlayim bilemiyorum inanin icim okadr cok aciyor ki ..saglikli dusunemiyorumNeden Hatalı olacaksınız ki?
Dayak yemişsiniz, önce polise gidip şikayetçi olun, sonra otel,arkadaş, aile neresi güvenliyse oraya gidin.
Haklisiniz ... ama bnm babam yok annemin evine gittigimde herkes oraya toplaniyor dayidir amcadir herkes biseyler diyor bunaliyorum ordadaŞiddetin azı, fazlası olmaz tokat nedir ya! Bence de çekip gitmelisiniz ama otelde ne kadar kalabilirsiniz ki?
Gene arayacak herkesi gitti diye... Gene herkesin haberi olacak ve nereye gittiğini bilmiyorum diye anlatacak. Siz bilirsiniz ama bence annenizin evi daha mantıklı...
Tedaviye ikna ettim hastaneden kacti ...gercekten ne yapacagimi bilmiyorum kendimi cok ezik hissediyirumAlkolik bir babanın evladıyım, ben de çok düşkünüm babama. Şimdiye dek ne anneme ne bize bir tek tokadı olmamıştır. Ama hep düşünürüm annem bizi düşünmeyip boşansaydı daha mı mutlu olurdu acaba diye.
Babam tedavi oldu, 3 ay hastanede yattı. Tedavisi olan bir bağımlılık alkol bağımlılığı. Ya tedaviye ikna edin, ya da boşanın. İnanın kızınız daha huzurlu büyür.
Bilirsiniz iste erkek istediginde ceker gider gezer evine gelir kadin gidince suclu olur ...Otele gitmen seni hatali duruma dusurmez. Neden hatali olucaksin ki?
En buyuk hata esinde , adam olsunda evinde otursun esine ve kizina saygili davransin once.
Sen neden kendini suclu goruyosun ki...
Düşündüğün şeyi ben yaptım 4 yıl olmuştur eşimle problemlerim vardı.ozaman arabamız vardı daha yeni yeni öğreniyodum kullanmayı.sabah eşimle telde tartıştım yüzüne kapattım teli. Hışımla valızımı topladım iki küçük kızım vardı yanımda onlarıda hazırladım bindim arabaya. Telide kapattım yol harıtamıda aldım yanima bastım gaza ist buldan izmire :) sonra çeşmeye ordan kuşadasınaKocam alkolik daha oncede paylasmistim ...binlerce kez soz vermesine ragmen hergun icmeye dewam ediyo biraz oncede isten geldi elinde cicekle gorunce mutlu oldum bnm icin biseyleri duzeltecegini dusundum ama bir baktim yine sarhos ...sadece dedimki cicegin bir onemi yok niye hala boylesin basladigi bagirmaya herzamnki gibi.. bide ustune tokat atti ...cekti gitti herzamn ki gibi simdi nerde bilmiyorum ...bn suan agliyorum o keyfinde ...biliyor bn bu saate cocukla biryere gidemem kafasi rahat .ailemin evine gidemem anneme uzuntuden bisey olur die korkuyorum esimde bunun farkinda..gitsem butun sulale evine don diyor esimden dolayi agzi cok guzel laf yapr milleti kandiriyor..bide anneme gidince orda oldugumu bilirse dahada rahata vuruo kafasi esince herkesi ariyo evine donsun die..simdi bn gitsem kizimida alip bi otele yerlessem kimseye soylemesem sadece annemi arayip bn iyiyim merak etme desem bn suclu duruma dusermiyim ...kafami dinleyip ayrilmak istedegimi msj atsam ...ama iste esimin iftirasindan korkuyorum birini buldu gitti der die
İkna edememişsiniz demek ki. Tedaviyi kendinin istemesi lazım, gerçekten kurtulmak istemesi lazım. Ama inat etmeyin, olmuyorsa boşanın. Kızınızı da öyle bir ortamda büyütmeyin lütfen.Tedaviye ikna ettim hastaneden kacti ...gercekten ne yapacagimi bilmiyorum kendimi cok ezik hissediyirum
Allah yardım etsin ama annenizin evine gitmeniz bana mantıklı geldi otelle hiç sıcak bakmıyorum nereye kadar kalacaksın otelde elbet Döneceksin annenin yada kocasının evine gideceğin yer evladin içinde önemli unutmaKocam alkolik daha oncede paylasmistim ...binlerce kez soz vermesine ragmen hergun icmeye dewam ediyo biraz oncede isten geldi elinde cicekle gorunce mutlu oldum bnm icin biseyleri duzeltecegini dusundum ama bir baktim yine sarhos ...sadece dedimki cicegin bir onemi yok niye hala boylesin basladigi bagirmaya herzamnki gibi.. bide ustune tokat atti ...cekti gitti herzamn ki gibi simdi nerde bilmiyorum ...bn suan agliyorum o keyfinde ...biliyor bn bu saate cocukla biryere gidemem kafasi rahat .ailemin evine gidemem anneme uzuntuden bisey olur die korkuyorum esimde bunun farkinda..gitsem butun sulale evine don diyor esimden dolayi agzi cok guzel laf yapr milleti kandiriyor..bide anneme gidince orda oldugumu bilirse dahada rahata vuruo kafasi esince herkesi ariyo evine donsun die..simdi bn gitsem kizimida alip bi otele yerlessem kimseye soylemesem sadece annemi arayip bn iyiyim merak etme desem bn suclu duruma dusermiyim ...kafami dinleyip ayrilmak istedegimi msj atsam ...ama iste esimin iftirasindan korkuyorum birini buldu gitti der die
Haklisiniz ... ama bnm babam yok annemin evine gittigimde herkes oraya toplaniyor dayidir amcadir herkes biseyler diyor bunaliyorum ordada