Cekingenlik nasil aşılır?

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.132
Merhaba kizlar, benim sorum var. Utangaclik, cekingenlik nasil asilir? :/ Yani aslinda girisken biri dusunun. Biriyle diyalog kurarken zorlanmiyor ama hoslandigi bir insana karsi cekingen daha dogrusu utangac davraniyorum. Aslinda, hani oyle ilk sevgili olma durumlari da yok ama asamiyorum su durumu. Mesela, hoslandigim birisi varsa ortamda o haric herkesle goz temasi kurabilirken, hoslandigim kisiye bakarken daha dogrusu bakamazken kaciriyorum bakislarimi. :/ Millet bakmayi gectim, gozlerinin icine bakip gulumsuyor. Ya aslinda cok neseliyim, eglenceliyim ama hoslandigim biri olunca, boyle oluyorum. bu durum nasıl aşılır? siz de boyle misiniz, nasil yendiniz bunu?

Bkz: "Radara giren karşı cinse karşı özgüven problemi"
Özgüven sıkıntısının çeşitleri olabiliyor, ama hiçbiri, buralarda çözümü bulunabilecek sıkıntılar değil. Yine de nacizane birkaç tavsiyem belki şunlar olabilir:
Etrafında, yakınında, senin ona karşı nötr olduğun ama onun sana hayran olduğu bir karşı cins hep bulunsun.
Karşı cinsle senin kendini daha rahat hissettiğin ortamlarda karşılaşmaya çalış. Senin bölgende yani, senin habitatında.
O an kendine güvenmiyorsan zorlama, bakışmayı ertele.
Karşılaşma ihtimalinin olduğu günler çıkmadan önce bi kadeh şarap, veya kahvene biraz likör. Bu da en kestirme yolu.

Cnm benim utangaclik sevgi nefret gibi birseydir icten gelir sevgilinin gozlerine bakamaman normaldir

Bende oyleydim simdi 7senelik evliyim istedigim olmayinca gozlerine cok guzel bakiyorum boyle atesler fiskiriyor

Zamanla seninde gecer

aynı durum bende de var hatta normalde arkadaş ortamında çok neşeli güler yüzlü biri olduğum için hoşlandığım insan ondan nefret ettiğimi bile düşünebiliyor :/ o kadar umarsamaz ve soğuk davranıyorum bırak gözlerinin içine bakabilmeyi

Cnm benim utangaclik sevgi nefret gibi birseydir icten gelir sevgilinin gozlerine bakamaman normaldir

Bende oyleydim simdi 7senelik evliyim istedigim olmayinca gozlerine cok guzel bakiyorum boyle atesler fiskiriyor

Zamanla seninde gecer
o bakislardan bende de var valla o bana bakamaz oldu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…