Kesinlikle bu ara çeşitli ritüellere sardım hatta birini yaptım üzerinden 4 saat geçmeden ilk ışığı verdi bile kesinlikle inanmaktan geçiyorBenim de dileklerimi yazarak olumlama yaptığım çok olmuştur. Ama ben şu şekilde yapıyorum. Mesela bir deftere ya da telefonun notlar kısmına dileklerimi yazıyorum ve bunları gün içerisinde birkaç kere sesli okuyorum. Beynimi o isteğime şartlandırmaya çalışıyorum. Sizinkini hiç denemedim. Ama o da olabilir tabiki, önemli olan inanmak.
Ayy burda da paylaşabilir misiniz? Merak ettim.Kesinlikle bu ara çeşitli ritüellere sardım hatta birini yaptım üzerinden 4 saat geçmeden ilk ışığı verdi bile kesinlikle inanmaktan geçiyor
Tabi youtubeda rotasiz balık kanalına bakın derim çok güzel ritüelleri var ve yorumlarda yalanların olumlu yorumu çok fazlaAyy burda da paylaşabilir misiniz? Merak ettim.
Sayfayı biraz inceledim de gayet güzel paylaşımlar var. Her konuya göre nerdeyse. Bir tanesini hemen yarın uygulayacağım. Çok teşekkürlerTabi youtubeda rotasiz balık kanalına bakın derim çok güzel ritüelleri var ve yorumlarda yalanların olumlu yorumu çok fazla
Bnde birer gün arayla deneyeceğimSayfayı biraz inceledim de gayet güzel paylaşımlar var. Her konuya göre nerdeyse. Bir tanesini hemen yarın uygulayacağım. Çok teşekkürler
Bende bu bahsettiğinizi dileğimi asla unutmadan, her gün o dileğim olmuşçasına mutlu olup, dileğim gerçekleştikten sonraki hayatımı hayal edip heyecanlanarak yaptım.. Ve evet bir kaç tanesi yani çok aşırı odaklanıp da istediğim, yakasını hiç bırakmadığım aslında hiç olmayacak hayallerim gerçek olmuştu..Merhaba hanımlar,
Sizlerle bir deneyimimi paylaşmak istedim yıllardır çekim yasası, olumlama tarzı konularla ilgilenirim daha önce defterime yazdığım birçok şeyin olduğuna şahit oldum ve cidden olması kendi açımdan zor şeylerdi.Ancak bir durum var ki şaşıracaksınız her yıl başı yaptığımız bir ritüel oluştu kız arkadaşlarımla üniversitede yılbaşında içtiğimiz şarap şişesine hepimiz isteklerimizi yazdık ve şişeyi 3 yıl açmayıp saklayacağımızı belirttik aramızda çok inanmayanlar da vardı tabi ben şişeye bir çok şey yazıp attım ayrı ayrı kağıtlarda içlerinden biri var ki imkansız gibiydi ve anlatsam saçma gelecek şekildeydi ve unutmuştum bu dileğimi geçenlerde şişeyi açtı arkadasım ve hepimize gruptan yazdığında şok olmuştum o en alakasız dileğim olmuştu hemde fazlasıyla sanırım herşey yazıp daha sonra unutmaktan geçiyor o enerjiyi serbest bıraktığımızda evren bize geri veriyor istediğimizi...
Bununla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Birseyi cok isteyip de dusundugumde, uzerinde fazla durdugumda asla olmaz kacar benden resmen..o enerjiyi serbest bıraktığımızda evren bize geri veriyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?