ÇEKİLME KANAMASI YAŞAYAN VAR MI ?

aksjsjjsjsjs

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
84
31
29
Arkadaşlar ay ortasında kanama yaşadım 2 gün doktor çekilme kanaması olduğunu söyledi 2 adet yumurtam var ama bu ay hamilelik oluşmaz dedi. Çekilme kanaması ilk defa yaşıyorum gebeliğe engel mi ?

BU sanırım benmde bu ay yaşadıgım kanama. ara kanama gibi bişey. adetten 2hafta sonra 4gün bi kanamam olmuştu. doktorum bunun disfonksiyonel kanama yani boş oldugunu yumurta oluşmayacagını söyledi bi sonraki adetimi bekliyorum şimdi. aynı şey sanırım sizinkiyle :KK43:

BU sanırım benmde bu ay yaşadıgım kanama. ara kanama gibi bişey. adetten 2hafta sonra 4gün bi kanamam olmuştu. doktorum bunun disfonksiyonel kanama yani boş oldugunu yumurta oluşmayacagını söyledi bi sonraki adetimi bekliyorum şimdi. aynı şey sanırım sizinkiyle :KK43:
evet aynı sanırım benimde adetten 2 hafta sonra başladı 3 gün sürdü doktorum 2 yumurtan var ama hamilelik oluşmaz dedi . acaba bu kanama adet tarihimizi geciktirir mi 🤦🏼‍♀️

Bu durumun bir tanısı mı varmış?
Bundan yaklaşık - 6-7 ay önce ben de aynı şeyi yaşadım. Körlemesine bir doktora gittim neden böyle bir kanamam oldu dedim. Zaman zaman adet düzensizliği yaşadığımı anlatınca, "senin gibi kara kızlarda böyle hormon bozuklukları olur, tarlusal kullan" dedi ve gönderdi..
Hey Allahım.

Bu durumun bir tanısı mı varmış?
Bundan yaklaşık - 6-7 ay önce ben de aynı şeyi yaşadım. Körlemesine bir doktora gittim neden böyle bir kanamam oldu dedim. Zaman zaman adet düzensizliği yaşadığımı anlatınca, "senin gibi kara kızlarda böyle hormon bozuklukları olur, tarlusal kullan" dedi ve gönderdi..
Hey Allahım.
doktor çok önemli gerçekten bende kaç doktor değiştirdim aşılama yapılacaktı bu ay ama bu durum olunca kaldı bi sonraki aya bakalım artık hakkımızda hayırlısı 🤦🏼‍♀️

X