Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz uyuz salgını var. Ve bir şekilde sevdiğimiz ve görüşmeden duramadığımız insanlardan geçiyor bize. Siz siz olun eğer çevrenizde duyduğunuz biri varsa işte alerjim var kaşınıyorum yok yara oldu egzama vs inanmayın yaklaşmamaya çalışın. Bir de kalabalık yerde çalışıyorsanız elinizde kolunuzda ufak sivilye tarzı lekeler çıktıysa gece hafiften kaşınıyorsanız ama böyle batma kaşınma arası hemen uyuz tedavisine başlayın. Tabi ailenizde diğer üyelerde varsa da kesin tanı için önemli. 6-7 doktora gittim ben uyuz olduğuna emindim ama alerji egzama diye karısım krem ile gçnderdiler. Oğlanın elindeki bende de olunca gidip temaslıyım dedim. Ve tedaviye başladık. İnanın zor değil. Ama psikolojik olarak çok ağladım. Gözle görülmediği için. Ve rş çocuk ben tedavi olurken başka evde olan anane dedeye yalvardım bizle olun diye ciddiye almadılar. Uyuzdan kurtulmak istiyorsanız kesin olarak eş zamanlı tedavi ve tedavi somrası ev temzliği. Bizden gitmedi diyen biri aslında gidiyordur ama diğer aike üyesinden ya da evden geliyordur. Bri de tedavi bitti hafif kaşınyk 20 gün sürer daha. Can sıkmadan ciddiye alarak tedavi olun. Tek yaşayanın işi daha kolay. Çocuk olunca zor. Foto yükledim sırayla okursunuz. Geçmiş olsun