selam kizlar... uzun zamandir forum'u takip etmeme ragmen araniza yeni katildim
Tahmin ediceginiz üzere yardima ihtiyacim var :)
kisaca özet gecmek gerekirse Parfüm konusu bende eski bir takinti. Bu Parfüm takintim yada tutkum bir ara duruldu hata bir dönem unutuldu. Ama son bir kac senedir yine ara ara alevleniyor.
Dönüp dolasip hep ayni yere geliyorum. Sanirim bunda istedigim Parfümü bulamamamin etkiside var.
Bugün tekrar iki parfümeriye gittim ve bir kac koku denedim yanliz görevli ellini hangi Parfüme attiysa hayir o olmaz, onu kullanmistim, sunu arkadasim kullaniyor, bunu arkadasim almayi düsünüyor gibi bir durum oldu. Baktim böyle bir yere varamicam kizlara bir danisim dedim.
Aradigim parfümdeki özelikler:
1. Kokusunu begenmem
2. Tenime yakismasi
3. afrodizyak etkili olmasi
4. Kalicilik
5. Kendini Hatirlatmasi
6. Rahatsiz etmemesi
7. Kesinlikle yakin cevremde kullanilmiyor olmasi
Gelelim en önemli ve kilit maddeye 7. Madde benim icin cok önemli cünkü cevremde kullanilan ve gecmiste kullandigim bir parfümü tekrar kullanmak istemiyorum. Bazilarini belki ara ara degisiklik olsun diye kullanabilirim ama kesinlikle sürekli kullanim icin farkli bir parfüm ariyorum. Malesef begendigim bazi parfümler yakin cevremde kullaniliyor ve kesfedip almayi düsündügüm 1-2 parfümüde paylastigim bir arkadas farkli birsey aradigimi bilmesine ragmen saolsun benden sonra deneyip almayi düsündügünü söyleyince vazgectim.
Hata 4-5 farkli parfüm ariyorum. Bunlarin icinden 1 tanesinin de imza parfümüm olmasini istiyorum. Ve onunda cekici etkileyici olmasini istiyorum.
suana kadar kullandigim ve yakin cevrem de kullanilan veya kullanilmis olan parfümler:
Lancome Hypnose
Lancome Miracle
Gucci Rush
Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Chance
Chanel Allure
Armani She
Escade Magnetism
Jean Paul Gaultier
Armani code
Ysl black opium
Chloe by Chloe
Dolce Gabbana the one
Dolce Gabbana the light blue
Dior hypnotic poisen
aklima ilk gelen bunlar
Tahmin ediceginiz üzere yardima ihtiyacim var :)
kisaca özet gecmek gerekirse Parfüm konusu bende eski bir takinti. Bu Parfüm takintim yada tutkum bir ara duruldu hata bir dönem unutuldu. Ama son bir kac senedir yine ara ara alevleniyor.
Dönüp dolasip hep ayni yere geliyorum. Sanirim bunda istedigim Parfümü bulamamamin etkiside var.
Bugün tekrar iki parfümeriye gittim ve bir kac koku denedim yanliz görevli ellini hangi Parfüme attiysa hayir o olmaz, onu kullanmistim, sunu arkadasim kullaniyor, bunu arkadasim almayi düsünüyor gibi bir durum oldu. Baktim böyle bir yere varamicam kizlara bir danisim dedim.
Aradigim parfümdeki özelikler:
1. Kokusunu begenmem
2. Tenime yakismasi
3. afrodizyak etkili olmasi
4. Kalicilik
5. Kendini Hatirlatmasi
6. Rahatsiz etmemesi
7. Kesinlikle yakin cevremde kullanilmiyor olmasi
Gelelim en önemli ve kilit maddeye 7. Madde benim icin cok önemli cünkü cevremde kullanilan ve gecmiste kullandigim bir parfümü tekrar kullanmak istemiyorum. Bazilarini belki ara ara degisiklik olsun diye kullanabilirim ama kesinlikle sürekli kullanim icin farkli bir parfüm ariyorum. Malesef begendigim bazi parfümler yakin cevremde kullaniliyor ve kesfedip almayi düsündügüm 1-2 parfümüde paylastigim bir arkadas farkli birsey aradigimi bilmesine ragmen saolsun benden sonra deneyip almayi düsündügünü söyleyince vazgectim.
Hata 4-5 farkli parfüm ariyorum. Bunlarin icinden 1 tanesinin de imza parfümüm olmasini istiyorum. Ve onunda cekici etkileyici olmasini istiyorum.
suana kadar kullandigim ve yakin cevrem de kullanilan veya kullanilmis olan parfümler:
Lancome Hypnose
Lancome Miracle
Gucci Rush
Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Chance
Chanel Allure
Armani She
Escade Magnetism
Jean Paul Gaultier
Armani code
Ysl black opium
Chloe by Chloe
Dolce Gabbana the one
Dolce Gabbana the light blue
Dior hypnotic poisen
aklima ilk gelen bunlar
2024'te Trend Olan En Etkileyici Kadın Parfümleri - Kadınlar Kulübü
2024'te hangi parfümler trend olacak? Hangi kokular bizi baştan çıkaracak? Bu yazıda, 2024'ün en trend ve en etkileyici kadın parfümlerini inceleyeceğiz.
www.kadinlarkulubu.com
Son düzenleyen: Moderatör: