- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 29
-
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
O neydi gız...her iki taraftan 3+19 defa 1'er+7 defa 2'şer defa kesilir
Ne becerikli insanlar var ,Fransız Fransız bakıyorum öyle :)Merhaba ilk kez ceket örüyorum. Ceket kol kesiminde her iki taraftan 3+19 defa 1'er+7 defa 2'şer defa kesilir ,diyor. Tam olarak nasıl keseceğim bana anlatabilir misiniz? Teşekkür ederim.
Kendime örüyorum da sanırım önce fotoğrafı upload yapmam gerekiyor değil mi ?Bebek hırkası fln mı model ne resim ekle
Evet hırka :)Ceket örülür mü asıl soru bu ?
Hırka, yelek vs olmasın o
Bende bilemiyorum canım renk katmak istedim konuna
İstedikten sonra yapamayacağınız birşey yok :)Ne becerikli insanlar var ,Fransız Fransız bakıyorum öyle :)
aynen ben bir kere atkı ördüm içine içine dürüldü komik bişey oldu millet neler çıkartıyo taktir ediyorumEl becerisi olan ve sıkılmadan yapabilen insanlara bayılıyorum.
Hele ki konu örgü ise.
Ben eşime kazak öreyim mi diye saniyelik düşünüp vazgeçtim,adamın göbek kısmını nasıl uydururum
Bilen bilir eşimin göbeği kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumda o derece
Biliyorum örgü bölümünde çok gören olmaz diye burada açtımKonunuzu yanlış yere açmışsınız.Mune
Hahhaha :)El becerisi olan ve sıkılmadan yapabilen insanlara bayılıyorum.
Hele ki konu örgü ise.
Ben eşime kazak öreyim mi diye saniyelik düşünüp vazgeçtim,adamın göbek kısmını nasıl uydururum
Bilen bilir eşimin göbeği kendi cumhuriyetini ilan etmiş durumda o derece
Belki ipin özelliğine göre şiş seçmememiş olabilirsiniz. :)aynen ben bir kere atkı ördüm içine içine dürüldü komik bişey oldu millet neler çıkartıyo taktir ediyorum
bilmiyorumki sıradan bi yün ip sıradan bi atkıydı işte belki model yanlıştıBelki ipin özelliğine göre şiş seçmememiş olabilirsiniz. :)