ceket kolu nasil kisaltilir

firarime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
2
0
41
slm arkadaslar,benim bir astarli ceketim var,ama kollari cok uzun geliyor ve kisaltmak istiyorum,ama astarli oldugu icin nasil kisaltabilirim bilmiyorum lutfen bana yardimci olun,cok sevinirim...:a015:

Kolun ;astar kısmından(kol içi alt dikişinden) iğne yardımı ile dikişi sökülür.Açılan bölümden kol ucu çekilip istendiği kadar kıslatılır.Astardaki açılık ise incecik üzerinden dikilir.firari umarım anlata bilmişimdir, kolay gelsin arkadaşımm

cevabin icin cok tesekkur ederim,ama anlamadigim birsey var,dikisin kolun dis yuzeyinden görünmemesi gerekiyor,astar ve kumasi nasil birlestirebilirim bilmiyorum bu sekilde,umarim anlatabilmisimdir tekrar ilginiz icin cok tesekkürler CADIARZU

kol altından astarını (iç kısımdan )sökmeniz gerekiyor .söktüğünüz yerden kolu ters çevir istediğin şekilde uzunluğu ayarayıp dikeceksin.tekrar kolun astarını düzeltip ,açmış olduğun deliği(kol alt söktüğümüz yeri) dik.

Slm firari,,,,sanirim kolu uzun buluyorsun,,,demekki kol kismi omuzda ve kolda rahat,sadece uzun,,bunu sadece kolun uc kismindan keserek kisaltabilirsin diger yontem ince ayrinti ister(gerekmezde yani madem uzun) ucunu icine katla,makinada temiz bir dikis cek ok!yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…