How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Cehennemde Balo Geceleri - Stephenie Meyer/ Meg Cabot / Lauren Myracle / Kim Harrison

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
57989.jpg

Kitap Adı : Cehennemde Balo Geceleri
Çeviren: Gizem Torun/ Sena Önvural
Yayın Yılı: 2009
Orjinal Adı: Prom nights from hell
Sayfa Sayısı :304
Yazar: Stephenie Meyer/ Meg Cabot/ Lauren Myracle/ Kim Harrison/
PEGASUS YAYINLARI

Alacakaranlık Serisinin yazarı STEPHENIE MEYER , MEG CABOT, KIM HARRISON ve MICHELE JAFFE gibi olağanüstü yazarların kaleminden yazılan bu beş hikaye sizi karanlığın entrikalarıyla sarsacak, aşkın en tutkulu haliyle içinizi ısıtacak ve çarpıcı kurgusuyla sizi esir edecek.

CEHENNEMDE BALO GECELERİ sürprizlerle dolu… Baloda kiminle dans edeceğinizi düşünmeyi bırakın çünkü vampirler, melekler ve şeytanlar sizi bekliyor… En ateşli ve en etkileyici halleriyle… En korkunç ve en gizemli hikayeleriyle… En aşık ve en düşman gözleriyle…

Bu etkileyici derlemede, yazarlar balo gecelerini yeni bir seviyeye, karanlığın büyülü mertebesine taşıyor. Kara Melek ile dans etmeniz hiçbir şey ile kıyaslanamaz ve bu melek o gün ne kadar ateşli göründüğünüzü söylemek için orada değildir.

KIYAFETİNİZİ HAZIRLAYIN, BALOYA DAVETLİSİNİZ!

Yalnız, unutmayın balo gecemiz cehennemde! :sm_cool:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

alcakaranlık serisi yazarın Stephenie Meyer'den ortak bir kitapzemuszemus

toplam üç kitap ve 2. kitap cehennemde aşk'ta çevriliyor...

Var var Türkçesi... bugün D&R dan mail gelmiş bana...En yakın zamanda gidip almak lazım :)

türkcesi var kızlar

2. çevriliyormuş

D&R a gittim kitabı almak için ama dağıtımda sorun olduğunu daha gelmediğini söylediler :umursamaz: cuma tekrar gidicem

Bende kitapçıları gezdim ama daha gelmemiş.
Ve birçoğunun haberide yoktu:çok üzgünüm:
Aldığınız zaman haber verin lütfen..

bende geçen gördüm param yoktu alamadım :sinifsinif:

bügün aldım kitabı zemuszemus

ama hemen okuyamıyacam mafoldumben

benimde elimde okudğum bir kitap var o bitsin göçebeye baslıcam sonra bunda sıra sositososito

kitap beş farklı hikayeden oluşuyor ilk hikaye stephenie meyer in yazdığı dünyada cehennem adlı bir hikaye bir şeytan olan sheeb ve babası melek annesi insan olan yarı melek yarı insan gabe den bahsediyor.meyer aplanın hatrına hemen ilk hikayeyi okudumbuyrunnnnnnnnn stephenie aplamız yine döktürmüş fakat her zaman oludğu gibi çeviri felaket bazı cümlelerde özne yüklem uygunsuzluğu bile var ki çok komik bi durum ortaya çıkıyo. onun dışına çok güzel opuyorumnanaktan şimdi diğer 4 hikayeyi okuyucucam:kahve:

not: yazarlar için tek eleştirim öykülerin sonları havada kalıyor :mymeka:

Bizim hayal gücümüze bırakmışlardır genekaydirigubbakcemile3

güzeL kitaba benziyo
en kısa zamanda aLmam Lazm :D

Back