• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cee eee oyunu önemli mi?

yavrupanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
72
6
86
28
Merhaba anneler,
Bebeğim 6.5 aylık cee ee oyunu oldum olası sevmedi sanki. Bakıyor ama oyunu devam ettirmem icin bir şaba gostermiyor. Ama diger farklı şeyler yapıyoruz onda sevincini belli ediyor. Göz teması var. Sosyal gülümsemesi var. İnternette basit gibi gorunen bu oyun cok onemli diyor. Tedirgin oldum şimdi.
Birde herşeyi ağzına alıp kemirmek istiyor delicesine.

İnternetten araştırma yapmayın ben de yeni doğum yaptığım zaman çocuğum kirpiklerini kırpmiyor niye kirpmiyor sıçrıyor uykuda niye sıçrıyor bir okudum nette epilepsi çıktı yahu göz refleksleri henüz gelismemis o yüzden kırpmıyormuş her çocuk aynı oyunu sevmeyebilir cee eee sevmedi diye hastalık aramak saçma

İnternetten araştırma yapmayın ben de yeni doğum yaptığım zaman çocuğum kirpiklerini kırpmiyor niye kirpmiyor sıçrıyor uykuda niye sıçrıyor bir okudum nette epilepsi çıktı yahu göz refleksleri henüz gelismemis o yüzden kırpmıyormuş her çocuk aynı oyunu sevmeyebilir cee eee sevmedi diye hastalık aramak saçma
Ya internet bizi manyak etti ya
Bir şey daha soruyum o zaman babıldama ve taklit etme ne zaman oldu sizde?

Merhaba anneler,
Bebeğim 6.5 aylık cee ee oyunu oldum olası sevmedi sanki. Bakıyor ama oyunu devam ettirmem icin bir şaba gostermiyor. Ama diger farklı şeyler yapıyoruz onda sevincini belli ediyor. Göz teması var. Sosyal gülümsemesi var. İnternette basit gibi gorunen bu oyun cok onemli diyor. Tedirgin oldum şimdi.
Merhabalar bir şey sorabilirmiyim size benimde bebegim 7 aylik olmasına 5 gün var halen ismine duyarlı değil sizin ki ismine dönüyor mu acaba netten baktım da 8 ay da öğrenir diyor endişelendiriyor beni ister istemez goz teması falan çok iyi ce ee oynuyoruz sadece ismine duyarlı değil cevap verirseniz çok sevinirim

Benimde küçük kızım 7 aylık. Cee ee oynamıyoruz. Benim bir tane daha kızım olduğu için sürekli ablasını takip ediyor. Ben iki çocuğuma da isimleriyle hitap ediyorum ya da “anni” diyorum. Bu zamanlarda herşeyi ağızlarına götürmeleri normal çünkü oral dönemdeler. Cisimleri ağız yolu ile tanıyorlar.

Merhaba anneler,
Benim kızım da 7 aylık sanki tam anlamıyor bu oyunu? Sizin bebeğiniz anlamaya başladı mı acaba cevap verebilirseniz sevinirim.

Belki çocuk düşündüğünüzden de zekidir. Ellerini kapatıp açınca ne fark etti diye düşünüyordur, olamaz mı?
Bir örtü ile yapın. Onun yüzüne koyup çekin öyle yapın. Sizi takip ediyorsa kapının arkasına saklanıp nazikçe çıkıp yapıp bir de öyle deneyin.

Benim kızım da 7 aylık sanki tam anlamıyor bu oyunu? Sizin bebeğiniz anlamaya başladı mı acaba cevap verebilirseniz sevinirim.
Merhaba ben de merak ediyorum ne zaman anlayacak ya da illa sevmesi mi gerekir bu oyunu ? Siz de durum nasıl ilerledi acaba

Back