• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cecile

Ben kullanıyorum. Çok şüphe ederek almıştım ama memnun kaldım açıkçası. Ama cecile'in eyelinerını hiç beğenmedim bunu da burda belirtiyim...

Cecile'nin allıklarını kullandınız mı peki, ben denemek istiyorum da nasıl?:KK25:

Ben kullandım cecile allık. Terracotta. Fena değil alınabilir ama ilk tercihim olmazdı. Cecile makyaj konusunda pek başarılı değil

Ben kullandım cecile allık. Terracotta. Fena değil alınabilir ama ilk tercihim olmazdı. Cecile makyaj konusunda pek başarılı değil
Anladım bende hiç kullanmadım denemeyi düşünmüştüm. Allık olarak hangi marka iyi peki bi önerin var mı canım? :)

Clinique ürünleri çok harika ama bi almak nasip olmadı canım :) İnternet üzerinden mi aldın yoksa mağazadan ben hiç denk gelemedim İzmir'de :)

Bana yakın bir arkadaşım hediye etmişti :) İnternet üzerinden sipariş vermek mantıklı. İzmir'de nerede bulabilirsin hiç bir fikrim yok o_O

Back