CECE'nin Çeyiz Günlüğü :)

_CECE_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
2
0
34
Sevgili KK

Uzun zamandır sizleri takip ediyorum...

Paylaştıklarınız isteme+söz+nişan sürecinde yoluma ışık tuttu hepinize çok teşekkür ederim:)

Ben de bu büyük aileye çeyiz hazırlıklarım vasıtasıyla dahil oluyorum:)

Umarım beğenirsiniz...

Gelelim detaylara:)

Yemek takımım, çatal-bıçak setim, pembe kahvaltı setim (su bardakları ve çatal-bıçak takımı dahil), pembe kapaklı kahvaltılığım, Fissler düdüklü tencerem, seramik tencere setim "Çeyiz Seti" olarak Bernardo'dan.
Seramik tencereleri kırmızı yerine beyaz olanla değiştirmeyi istiyorum sonradan fikrim değişti ama kabul eder mi Bernardo bilmiyorum? Bakalım şansımı deneyeceğim :)

Çelik çaydanlığım Korkmaz'ın Mevlevi modeli. Çok kullanışlı ve hafif bir model şiddetle tavsiye ederim evde annem kullanıyor bende aynısını aldım. Demlik çaydanlığın altına oturuyor ve dökülmeye karşı dayanıklı dizayn edilmiş ayrıca kendi süzgeci var ağzında ve sapları da asla ısınmıyor.

Pembe çaydanlık Tantitoni, dayanıklılığı konusunda pek emin değilim ama tipini çok beğendim dayanamadım aldım :)

Ütü Philips Azur 4870, bende çoğumuz gibi Telaf mi Philips mi diye kafayı yedim bir süre sonunda oyum Philips'e oldu :)

Günlük yatak örtüm Taç, pamuk saten nevresim First Choice hediye geldi...

Rende Tefal T-desing, tek kişilik battaniye Madame Coco, şirin tuzluklar ve keyif tepsisi Boyner Home...

Çift kişilik battaniye Viola marka Morhipo'dan aldım ama benimki 3 renk değil düz krem, benimkinin resmini bulamadım...

Şimdilik bu kadar hazırlıklar, Allah nasip ederse düğün Ağustos'da, sık sık yeni eklemeler yapacağım inşallah :)

Dualarınızı esirgemeyin,

Sevgiler
CECE

güle güle ve mutlulukla kullan cece :)) şuanda yoğun bir çeyiz alışverişi içindeyim konunu takip ediyorum:)

Güle güle kullan canım.
Günlük yemek takımlarımız aynı seninle.

Bende hemen hemen hepsini aldim :)
ama bitmiyooooo , aldikca alasi geliyor insanin..

Hayirli olsun , hepsi cok guzeller güle güle kulan canim.

canım güle güle kullan kelebekli olun herşeyi çok seviyorum bayıldım ömür boyu mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…