ççookkk aaciilll

gxuxldestem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
27
0
55
arkadaşlar 8. sınıfa giden kızımın ingilizce ödevi var konu yüz bakımı ile ilgili kısa bir diyalog ve ingilizce bir rüya.... saatlerdir internet başındayız ama bir türlü yazamadık babasının da benimde ingilizcemiz çok iyi değil yarın sabah not alacak şu an kendisi ağlamakla meşgul benimde aklıma kadınlar kuübündeki dostlarım geldi yardım etse etse bize onlar yardım eder dedim.. aranızda ingilizcesi olan arkadaşlar varsa bize yardım ederlerse çok minnettar kalırız KONU YÜZ BAKIMI İLE İLGİLİ KISA BİR DİYALOG VE KISA İNGİLİZCE BİR RÜYA METNİ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞK EDERİZ
ltfeennnnsositososito:enbuyukkk:

ya yazmaya çalışıcam yüz bakımı ile ilgili diyalog ama ben grameri tamamen unutmuşum yanlış olursa yine de kusuruma bakma boş gitmesinden iyidir diye düşündüm.

-hello Mrs Kania, today ı'm asking you about your beauty hints
-hello, you can ask me whatever you want. i would like to answer your question
-well, first of all what is your secret for this beauty skin
-thank you for your compliments. i am going to tell you 5 way which every women definetly must use in order to have healthy skin
first you have to clean the face skin with gentle products
then you have to get sufficient sleep and drink less alcohol
third every women who wants to brilliant skin must eat a balanced diet and drink lots of water
then women should use a skin care system which is obtain cleanser, toner, and moisturizer
finally you protect yourself from the environment such as cold wind.

umarım olmuştur. burda genel olarak güzel bir cilde sahip olmak için yapmamız gerekenleri yazdım da.

ya başlığı dün görseydim keşke aradığın kişi bendim aslında ilköğretimdeyim bende ingilizce öğretmeniyim ama iş işten geçmiş herneyse umarım iyi not almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…