CC bust booster göğüs büyütme jeli

kediciq

Guru
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
847
27
318
34
İzmir
arkadaşlar sanırım bu yeni bir çıkan ürün yada daha önceden de vardı bilmiyorum ben yeni görüyorum google dan araştırma yaprsanız çıkar yazığınız gibi çıkıyor zaten bunu bilenler kullananlar varmı acaba varsa faydasını görenler??:uhm::uhm:

arkadaşlar sanırım bu yeni bir çıkan ürün yada daha önceden de vardı bilmiyorum ben yeni görüyorum google dan araştırma yaprsanız çıkar yazığınız gibi çıkıyor zaten bunu bilenler kullananlar varmı acaba varsa faydasını görenler??:uhm::uhm:

gecıcı falan da dıyo ama anlamadım ayrıcada fıyatlı geldı bana bıraz ıns faydalı bıseydırbenneyaptımki

bende pek anlamadım bir kaç dk içinde büyütür diyo kalıcı değilmi ki ya :( off denemedm şey kalmadı kafayı yedim artık :S inş aramızda kullananlar olur bnde olumlu bişi duysam hemen alıp kullanıcam ama .S

bende pek anlamadım bir kaç dk içinde büyütür diyo kalıcı değilmi ki ya :( off denemedm şey kalmadı kafayı yedim artık :S inş aramızda kullananlar olur bnde olumlu bişi duysam hemen alıp kullanıcam ama .S

canım hanı ozel gunler ıcın kullansak falan demıstık ya sadece boyle bı kac saatlık buyuk gosteren acaba bu o mu kı?

kımse yok galiba ben avondan kullanıyorum sürünce biraz dolgunlaştırıyo sonra etkisi gidiyo benimkinin kokusu süper ama :lepi:

sonunda ben dün itibari ile kullanmaya başladım. 3. kez sürdüm kullanımı en fazla günde üç kez ben henüz 3 kere sürdüm bişey olmadı henüz ama araştırmalarımda 1 hafta kullanımdan sonra büyüdüğünü söyleyen biri de vardı. valla bu kreme kargo dahil 105 tl verdim bi işe yaramaz ise kafalarında parçalarım bunu satanların alsanaalsanasmile

sonuç : sakına kanmayın resmen yalan dolanla ürün satıyorlar zaten salaklık bende böle bişey mümkün mü anında etki gibi. neyse ben ettim siz etmeyin tamamen yalan almanızı tavsiye etmem.

ben bu jeli kullanmaya başladım kızlar 20 gün oldu 3 cm büyüdü tavsiye ederim devam ediyorum ben ama kremi var bence onu deneyin o daha etkili sanırım

Sitemizde bitkisel veya kimyasal medikal ürünlerle ilgili konu açılması yasaktır. Bu bölüm özellikle - başlıktan da anlaşılacağı gibi - sadece doğal göğüs büyütme yöntemleri ile ilgili konuları içerir. Bu nedenle konuyu kilitliyorum.

Back