• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Caylak Milyoner"ve" Mahsun Kirmizigül"

Destan35

Bir Dü$-tüK KıRıLdık
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.819
4
116
Diğer
Caylak Milyoner aslinda hepimizin hayatinin bir döneminde bellegimizde kalan ve farkina varamadigimiz bir cok olayi anlatan süper bir yapit soluksuz izledim ve cok duygulandim demmekki acilarimiz bizlere ne cok sey ögretiyormus ne büyük tercübeler kazandiriyormus bir ask,bir dram,aile baglari ve para hirsi ile yapilabilecek yanlislar kisaca hayatin kendisi ancak bu kadar güzel anlatilabilirdi tüm emegi gecenlerin yüreklerine,kalemlerine,ellerine saglik süper ötesi Türk sinamasindanda böyle güzellikler bekliyorum ve umut ediyorum "Beyaz Melek":nazar:filmi ile sari isik yakan Mahsun Kirmizigül'ün "Günesi Gördüm"ile yesil isik yakip biz Türk sinamaseverleri mutlu edecegini düsünüyorum ve diyorum ki neden bizimde" Oscar" ödüllü filimlerimiz olmasin.:nazar:

Türk sinemasi adina dileklerimi paylasan arkadaslar yorumlariniz yazarmisiniz lütfen böylece ne kadar cok kalp atisi birlesirse dilegimiz olur belki :lepi:

Back