• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaydanlık, Kettle Ve Çamaşır Makinasına Limon Tuzu :) Kireçler Puf Oldu :)

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.843
248
1 Yemek Kaşıgı Çaydanlık Ve Kettle İçin Kullanıyorum Kireçten Eser Kalmıyor.

Geçen Çamaşır makinesi Tamirinden Anlayan Birinden Duydum 1 Avuç Limon tuzunu Makinanın Çamaşır koydugunuz kısmına yani içine atın. Yüksek Derecede Çalıştırın. 60 , 50 gibi.. Çamaşır makınasına iyi Geliyormuş. Ben 9 aylık makinam 2 Kez yaptım :) Kireç Sökücüye Gerek Kalmıyor Yani :)

bende yapmıştım gerçekten kireçler gidiyor, çok güzel birşey :32:

ay en güzel yanı da limon tuzuyla kaynattıktan sonra kettleın yıkanması :) kireç çözücüyü yıka yıka arıtama derdi yok :)

Ben bu cozumu tesadufen bulmustum.esim grip ti cayd az kirecliydii.nane limon kaynattim aaa birde baktim kirec yokkk..olsun oda kirecli limonlu naneli grip ilaci icti.kocamda iyilesti .caydanligimda temizlendi.adamin ici kirec bagladi........hahahhahh:36

Bunu bende biliyorum hatta bir kaç kez denemiştim kettle da ama çeliklere zararlı diye duydum ben doğrumu acaba :44::44:

1 Yemek Kaşıgı Çaydanlık Ve Kettle İçin Kullanıyorum Kireçten Eser Kalmıyor.

Geçen Çamaşır makinesi Tamirinden Anlayan Birinden Duydum 1 Avuç Limon tuzunu Makinanın Çamaşır koydugunuz kısmına yani içine atın. Yüksek Derecede Çalıştırın. 60 , 50 gibi.. Çamaşır makınasına iyi Geliyormuş. Ben 9 aylık makinam 2 Kez yaptım :) Kireç Sökücüye Gerek Kalmıyor Yani :)
içine çamaşır varkenmi yokken mio_O

Back