- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
güzelde kim uygulayabiliyor :) herdefasınd akızartma yağı içinde söleriz ama hep uygulamayız :)En iyisi caydanligi her kullanimdan sonra yikamak tipki diger bulasiklar gibi boylece hic kirec birikmiyor
Ben uyguladigim için paylastim hergün illaki birseyler yikanir bulasik makinasi olsada bir caydanlik zor olmasa gerek. Kızartma yagi için ne soylenir ki uygulanmaz anlayamadim onugüzelde kim uygulayabiliyor :) herdefasınd akızartma yağı içinde söleriz ama hep uygulamayız :)
Çaydanlıklarımız çeşme suyundan çay demlediğimiz için kireç tutmaktadır. Bu kireçler arttıkça parçalar halinde kopmakta ve bir süre sonra çay doldurduğunuz bardağa dahi akmaktadır. Peki bu çaydanlığın dibindeki kireçten nasıl kurtulabilirsiniz? Cevabı çok basit. Çaydanlığınıza 1 su bardağı kadar sirke dökün ve bu sirkeyi 20 dakika kaynatın. Sirkenin çaydanlığın dibindeki kireçleri söktüğünü göreceksiniz.
http://www.kadin.cc/caydanligi-dibindeki-kirec-nasil-temizlenir/
sirke koku bırakır mı peki?
Çamaşır makinesi için ölçek nedir? Ne kadar koyuyorsun sirkeyi??Bende kirec temizleme işlerinde sirke kullanirim. Hatta camasir makinasina bile doker boş çalıştırırim. O camasir makinasi icin satilan pahali kirec çözücülere hiç ihtiyaç duymadim. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?