çaycı ve kettle

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
daha önce kendime ketll almıştım lila renginde fakat ondan sonra aldığım küçük ev aletlerimin hepsini gri aldığım için uyumlu olsun diye diğerini anneme şimdi çaycı ve ketll bir arada olanlardan almak istiyorum sizce bu nasıl fazla para veremem en fazla 60 tl verebilrim bunun fiyatıda uygun alsammı acaba kullanışlı olurmu bu modeller hoşuma gidiyor.

ilk aldığım bunun lilasıydı.

buda almak istediğim 42.tl marcası aura iyimidir acaba

Arzum al bence, bizim evdekide Arzum, çok memnunuz.
Auro olanın yanındaki çay için hazneside var ama inan bak bizim ofiste var, hiç güzel çayı olmuyor, gereksiz geliyor bana onlar.

Arzum al bence, bizim evdekide Arzum, çok memnunuz.
Auro olanın yanındaki çay için hazneside var ama inan bak bizim ofiste var, hiç güzel çayı olmuyor, gereksiz geliyor bana onlar.

hımm ne biliyim dışardan güzel geliyor işte.

arzum veya korkmazın al tavsiyem.. bir de demliği porselen olanlardan.. cam olanların içindeki çay filtresinden dolayı çayı da güzel olmuyor.. resim bulursam eklerim

canım bunlar korkmazın.. ben bu çelik olanının bir eski modelini kullanıyorum ve çok memnunum.. ayrıca 3 görümcem var onlar da korkmazın çelik çaycıyı kullanıyor ve memnunlar... 100tl civarında..

canım bu da sinbonun 70-80tl civarında, kayınvalidem kullanıyor.. günlük kullanım için güzel.. ama demliği küçük geliyor bana.. renkleri falan da var yani..

yine de tavsiyem çelik olan modeller.. daha sağlıklı bence.. karar senin canım.. yardımcı olmak istedim sadece

ya uyum açısından haklısın ama senı çok zorda bırakacaksa boşver gitsin değmez

arkadaşım çaycı için şunu diyebilirim o şekidle çaycılar çok kullanışlı değil
demlik usulu çalışmıyo onlar
eskinin cam demlikleri olur ya cam kısmı onun gibi
sağ tarfta ki de bildiğin ketl sadece
yani bende ki öyle

çok teşekkür ederim......

Cam demlikler çok çabuk kırılıyor, pek tavsiye etmiyorum. Başka markalardan da bakabilirsin canım.

birincisi ewet cam demlikler çok çabuk kırılıyo, ikincisi böle üst üste değil de yanyana olanlar gerçekten çok yer kaplıyo, üçüncüsü o demliğin altından da ısı veriyo bizim bildiğimiz usül suyun buharıyla demlenmediği için çay hiç güzel olmuyo

merhaba canımm yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum malesef bu çaycı takımında ben üstü porselen olanlardan aldım sinbonun 70 tl civarındaydı annemde de var gayet kullanışlı üstü metal olanlardan da işyerinde kullanıyoruz çay çok acı oluyor malesef bendeki ekte canım bi bak istersen

sakın o ayrı ayrı olan çay makinesinden alma ben aldım ve çok pişmanım, çayı çok kötü oluyor. hiç lezzeti yok birşeyi yok. en iyi kalite çay kullanırım bu arada, ve çay keyfimi hiçbirşeye değişmem. ama o kadar pişman oldum ki aldığıma. annem arzum kullanıyor ve çok memnun, o tarzdan vazgeçme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…