içilebilicek gibi mi tadı her şeyi içemem de benTatlım hayıt tohumu ve şerbetçiotu çayını hicbiseye değişmem !
Canım şunu söylemeliyim ki iğrenç bir acı tatları var ben kusacak gibi oluyorum ama sonra içe içe insan çalışıyor ve hatta hatta canının çektiği zamanlarda oluyoriçilebilicek gibi mi tadı her şeyi içemem de ben
rezene çayı işe yarar mı pekiCanım şunu söylemeliyim ki iğrenç bir acı tatları var ben kusacak gibi oluyorum ama sonra içe içe insan çalışıyor ve hatta hatta canının çektiği zamanlarda oluyorama goguslerinin büyümesini gerçekten istiyorsan buna katlanmalisin tatlım :))
Elbette o da baya etkili çünkü anne sütü arttırıcı özelliği var kadın hormonları vs var içinde ben zamanında poşet sallama çay içmiştim ve baya dolgunlasmisti. Kim bilir orijinali içilse...rezene çayı işe yarar mı peki
temmuzda 17 yaşıma giricem fakat göğüslerim nerdeyse yok arkadaşlarımı görünce çok moralim bozuluyoElbette o da baya etkili çünkü anne sütü arttırıcı özelliği var kadın hormonları vs var içinde ben zamanında poşet sallama çay içmiştim ve baya dolgunlasmisti. Kim bilir orijinali içilse...
16 yaşındasin yaşın çok iyi canım şimdiden başla 18 yasında taş gibi goguslerin olur. Bu arada kaç beden göğüslerin ?temmuzda 17 yaşıma giricem fakat göğüslerim nerdeyse yok arkadaşlarımı görünce çok moralim bozuluyo
75i tam doldurmuyo gibi :/ rezene içmeye basliyim o zaman sallama içmeyi düşünüyorum16 yaşındasin yaşın çok iyi canım şimdiden başla 18 yasında taş gibi goguslerin olur. Bu arada kaç beden göğüslerin ?
Bence de tatlım :))75i tam doldurmuyo gibi :/ rezene içmeye basliyim o zaman sallama içmeyi düşünüyorum