Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri çay

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
göğüs büyütmede hangi çayı içmeyi önerirsiniz en etkilisi hangisi ve ne kadar içilmeli

Tatlım hayıt tohumu ve şerbetçiotu çayını hicbiseye değişmem !

içilebilicek gibi mi tadı her şeyi içemem de ben
Canım şunu söylemeliyim ki iğrenç bir acı tatları var ben kusacak gibi oluyorum ama sonra içe içe insan çalışıyor ve hatta hatta canının çektiği zamanlarda oluyor ama goguslerinin büyümesini gerçekten istiyorsan buna katlanmalisin tatlım :))

rezene çayı işe yarar mı peki

rezene çayı işe yarar mı peki
Elbette o da baya etkili çünkü anne sütü arttırıcı özelliği var kadın hormonları vs var içinde ben zamanında poşet sallama çay içmiştim ve baya dolgunlasmisti. Kim bilir orijinali içilse...

Elbette o da baya etkili çünkü anne sütü arttırıcı özelliği var kadın hormonları vs var içinde ben zamanında poşet sallama çay içmiştim ve baya dolgunlasmisti. Kim bilir orijinali içilse...
temmuzda 17 yaşıma giricem fakat göğüslerim nerdeyse yok arkadaşlarımı görünce çok moralim bozuluyo

temmuzda 17 yaşıma giricem fakat göğüslerim nerdeyse yok arkadaşlarımı görünce çok moralim bozuluyo
16 yaşındasin yaşın çok iyi canım şimdiden başla 18 yasında taş gibi goguslerin olur. Bu arada kaç beden göğüslerin ?

Rezene çayı aldım sabah akşam mı icmeliyim ac tok farkeder mi?

yarim litre su 250 gr cemen otu filizi bir tutam anason rezene frenk kimyonu feslegen dereotu mercan kosk meyan koku tozu limon otu kaynatin sogumaya birakin sabah aksam bir bardak icin mersin yagi veya corekotu yagi sabah aksam masaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…